• سه‌شنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97032210189
  • خبرنگار : 71592

انتقاد وزیر خارجه لبنان از مواضع کشورهای تهدیدکننده

انتقاد وزیر خارجه لبنان از مواضع کشورهای تهدیدکننده

وزیر خارجه لبنان از موضع برخی کشورها و نهادهای بین‌المللی انتقاد کرد که لبنان را به دنبال تشویق آوارگان سوری برای بازگشت به کشورشان به قطع کردن کمک‌ها تهدید می‌کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان گفت، سراسر دنیا به منظور بازسازی سوریه کانال‌های خود را به سوی این کشور گشوده‌اند، این درحالی است که لبنان به متوقف شدن کمک‌ها تهدید شده است، در حالی که هر دو کشور به یکدیگر نیاز دارند.

وی افزود، امکان ندارد کشورها را به ضرر صنعتگران خود راضی کنیم و اولویت رضایت اقتصاد کشور است.

وزارت خارجه لبنان در بیانیه اخیر خود اعلام کرده بود، محتوای بیانیه کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل درخصوص بازگشت آوارگان سوری نه تنها حتی موجب ترغیب نمونه کوچکی از بازگشت داوطلبانه امنی که با همه اصول انسانی و عرف بین‌المللی همخوانی دارد، نمی‌شود بلکه آوارگان را به دلیل وضعیت ناامنی که در این بیانیه آمده، از بازگشت می‌ترساند.

این وزارتخانه اعلام کرد، این عملکرد ناامیدکننده بین‌المللی موجب می‌شود که بار دیگر عملکرد کمیساریای عالی مورد ارزیابی قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha