• چهارشنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97033014742
  • خبرنگار : 71560

نماینده آبادان فروش آب در این شهر را تکذیب کرد

نماینده آبادان فروش آب در این شهر را تکذیب کرد

نماینده آبادان با انتقاد از وضعیت آب، فروش آب در این شهر را تکذیب کرد.

غلامرضا شرفی در گفت‌وگو با ایسنا در این زمینه گفت: در آبادان اصلا آبی برای فروختن وجود ندارد. آب به قدری شور است که باعث خوردگی تمام دستگاه‌ها و از بین رفتن تصفیه‌خانه‌ها شده است. مردم برای اینکه افت فشار آب را جبران کنند باید از پمپ استفاده کنند. مردم حتی باید برای خانه‌های خود تصفیه‌خانه بخرند و برای آب باید هزینه‌ای چند برابر بپردازند.

نماینده مردم آبادان در مجلس ادامه داد: آب آنقدر شور است که حتی نمی‌توان آن را به چشمان زد. به دلیل شور بودن آب، تصفیه‌خانه‌ها با مشکل مواجه شدند. ناتوانی مسئولین منجر به فشار به مردم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha