گوشت گاو منبع خطرناک سوپرباکتری‌!

گوشت

متخصصان، گوشت گاو تولید شده در مزارع را منبع خطرناکی از سوپر باکتری اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، مجله Scientific Reports در مطلبی در این باره منتشر کرد: بنابر اظهارات متخصصان زیست‌شناسی، اولین منبع فوق‌العاده خطرناک سوپر باکتری که قادر به ایجاد بیماری همه گیر در میان مردم است، گوشت گاو و سایر انواع گوشتی است که در مزارع با استفاده از آنتی بیوتیک‌ها رشد می‌کند.

وجود باسیلوس (باکتری) که قادر به تولید انتروتوکسین‌ها است در بسیاری از نمونه‌های گوشت گاو و مرغ تولید شده در مصر نشان داده است که این میکروب‌ها می‌توانند تبدیل به یک تهدید جدی برای سلامت عمومی شوند.

کاملیا عثمان و همکارانش از دانشگاه قاهره (مصر) در این باره می نویسند: ادامه استفاده از آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند این باکتری‌ها را به میکروب های خطرناک تبدیل کند.

عثمان و همکارانش می‌گویند که خطرناکترین نسخه‌های این میکروب‌ها هنوز ظاهر نشده است. اگر آنتی بیوتیک‌ها همچنان در مقادیر زیاد مورد استفاده قرار گیرند و استانداردهای بهداشتی اولیه که مانع نفوذ میکروب به گوشت می‌شود در مزارع رعایت نشود، این باکتری‌ها می‌توانند در سال‌های آتی رشد کنند.

به گزارش اسپوتنیک، گفتنی است در سال های اخیر مشکل ظهور به اصطلاح سوپر باکتری یا همان میکروب مقاوم در برابر یک یا چند آنتی بیوتیک، پیش روی پزشکان بیشتر و شدیدتر شده است که در میان آنها عوامل عفونی نادر و پاتوژن های رایج و خطرناکی مانند استافیلوکوک اورئوس یا پنوموکوک وجود دارد. بنابراین یک خطر واقعی وجود دارد که تمامی آنتی بیوتیک‌ها اثربخشی خود را از دست بدهند و علم پزشکی به دهه‌های تاریک خود بازگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.