• سه‌شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 97061306476
  • خبرنگار : 71588

رئیس جمهور جدید کلمبیا: به تصمیم سانتوس در به رسمیت شناختن کشور فلسطین احترام می‌گذاریم

رئیس جمهور جدید کلمبیا: به تصمیم سانتوس در به رسمیت شناختن کشور فلسطین احترام می‌گذاریم

رئیس جمهور جدید کلمبیا اعلام کرد که به تصمیمات رئیس جمهور پیش از خود در به رسمیت شناختن کشور فلسطین احترام می‌گذارد و به دنبال لغو آن نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل از العهد، ایوان دوکه، رئیس جمهور جدید کلمبیا اعلام کرد: تصمیم خوآن مانوئل سانتوس، رئیس جمهوری سابق کلمبیا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین غیر قابل برگشت است، زیرا رئیس جمهور به موجب قانون اساسی روابط خارجی کشور را مدیریت می‌کند.

دوکه گفت که اگر این موضوع در کمیته مشورتی امور خارجه کلمبیا این موضوع بررسی شود، به او کمک خواهد شد اما در هر حال او به تصمیماتی که در دوره ریاست جمهوری سابق اتخاذ شده، احترام می‌گذارد.

وی همچنین تاکید کرد که معتقد است که راهکار تشکیل دو کشوری بهترین راهکار برای حل اختلافات در مساله فلسطین است.

رئیس جمهور کلمبیا همچنین گفت: از زمان امضای معاهده اسلو همیشه بر این باور بوده‌ام که راه حل موجود برای خاورمیانه راهکار تشکیل دوکشوری است.

رئیس جمهور سابق کلمبیا پیش از پایان دوره قانونی خود در نامه‌ای به تاریخ سوم اوت (۱۲ مرداد) اعلام کرد، کشور فلسطن را به عنوان کشوری آزاد، مستقل و دارای حاکمیت به رسمیت می‌شناسد. این نامه به امضای ماریا آنگلا هولگن، وزیر خارجه دولت سانتوس رسیده است.

پس از این که کلمبیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخت، رژیم صهیونیستی خواستار ارائه توضیح از سوی این کشور شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha