• یکشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97070804803
  • خبرنگار : 71565

تصویب کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از خانواده در کمیسیون حقوقی

تصویب کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از خانواده در کمیسیون حقوقی

نایب رییس فراکسیون زنان با بیان اینکه کلیات طرح الحاق یک تبصره به ماده ۴۳ قانون حمایت از خانواده با رویکرد حمایت از خانواده و فرزندان در کمیسیون حقوقی رای آورد، گفت: بر این اساس مادر در مدت حضانت، اداره امور اموال و حقوق مالی طفل را با رعایت غبطه و مصلحت فرزند عهده دار باشد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس که به بررسی طرح اصلاح قانون حمایت از خانواده پرداخت، توضیح داد: بر اساس قوانین و مقررات ویژه‌ایی که در موضوع سرپرستی و تربیت اطفال و محجورین وجود داشت دو نهاد ولایت و حضانت در عین رابطه نزدیک با یکدیگر، در زمان فوت پدر در بحث تربیت و پرورش کودک مشکلاتی را ایجاد کرد، به طوری که مادران علیرغم پذیرش داوطلبانه و مشتاقانه برای حضانت از فرزند از توان و پشتوانه مالی برای تربیت سالم و صالح فرزند به واسطه عدم دسترسی به اموال و دارایی های فرزند برخوردار نبودند.

وی افزود: این امر مشکلاتی را در کانون خانواده که مأمن امن و آرامش برای تربیت و پرورش طفل است به وجود می آورد. بر این اساس پیشنهاد الحاق یک تبصره به ماده ۴۳ قانون حمایت از خانواده با رویکرد حمایت از خانواده و فرزندان به عنوان سرمایه های انسانی و اجتماعی کشور مطرح شد بدین نحو که مادر در مدت حضانت، اداره امور اموال و حقوق مالی طفل را با رعایت غبطه و مصلحت فرزند عهده دار باشد.

نایب رییس فراکسیون زنان بیان کرد: در همین راستا، امروز طرح پیشنهادی فوق در کمیسیون حقوقی و قضایی مطرح شد و کلیات آن مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت. بر اساس این مصوبه مادر می تواند با حکم دادگاه با رعایت غبطه و مصلحت طفل در حدود حضانت در صورتی که رعایت غبطه طفل از سوی جد پدری یا قیم تأمین نگردد اداره اموال فرزند را برعهده بگیرد.

این مصوبه باید به تصویب نمایندگان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی نیز برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۹ ۰۳:۲۳

محجورین حضانت رعایت غبطه مصلحت طفل ایسنا جان! لطف میکنید این کلمات قلمبه و سلمبه عربی رو تو ستونی یک گوشه معنی اش رو به فارسی بنویسید تا مخاطب گیج نشه. مثل اینکه یکی داره با هامون ژاپنی یا فرانسوی حرف میزنه و مخاطب نفهمه مطلب چی و منظور حقوقی اصلا چی بود!