• پنجشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97071910837
  • منبع : نمایندگی خوزستان

توضیحات نماینده تام‌الاختیار استاندار خوزستان در مراسم بازدید:

چرا ایجاد خط تولید مته حفاری مهم است؟

چرا ایجاد خط تولید مته حفاری مهم است؟

نماینده تام‌الاختیار استاندار خوزستان در امور اشتغال با حضور در جهاد دانشگاهی خوزستان، از روند استقرار خط تولید مته حفاری در این سازمان بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر یداله مهرعلیزاده در بازدید از روند استقرار خط تولید مته حفاری جهاد دانشگاهی خوزستان، گفت: تدوین دانش فنی و راه‌اندازی خط تولید مته حفاری که پیش از این کشور به واردات آن وابسته بود، غروربرانگیز و موجب افتخار است. انجام چنین کاری و دستیابی به این موفقیت، ارزش علمی، انسانی و فنی بالایی دارد؛ به‌ویژه برای کشور ما که با تحریم‌های ظالمانه‌ای مواجه است، این موفقیت، برگ افتخاری برای کشور، جامعه علمی و جهاد دانشگاهی است.

وی افزود: مهم‌ترین وظیفه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، کمک به توسعه استان و فراهم کردن شرایط رشد اقتصادی است که لازمه آن، انجام فعالیت‌هایی است که منجر به تولید دانش فنی شوند، زیرا تولید دانش فنی، پیشران توسعه استان است.

مهرعلیزاده تصریح کرد: اقتصاد استان خوزستان، متاثر از نفت است و در نتیجه تحریم، دو برابر بیشتر از استان‌های دیگر تاثیرپذیری دارد؛ برای پیش‌گیری از این مساله، لازم است در زمینه تدوین و تولید دانش فنی بیش از گذشته فعالیت شود و واحدهایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، مورد حمایت قرار گیرند. بسیاری از کالاهایی که به کشور وارد می‌شوند، امکان تولید در داخل را دارند و تنها لازم است با مدیریت صحیح، منابع به سمت واحدهای تولیدی و دانش‌بنیان هدایت شود.

قائم‌مقام معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تاکید کرد: منابع به اندازه کافی در کشور وجود دارد و تنها لازم است با هماهنگی و مدیریت صحیح منابع، واحدهای تولیدی مورد حمایت قرار گیرند. تحریم، در کنار مشکلاتی که ایجاد کرده، مزایایی نیز برای کشور داشته است و در مقایسه با سال ۹۰، اقتصاد ایران بزرگ‌تر و پویاتر شده است و آسیب‌پذیری آن در برابر تحریم‌ها کمتر شده است.

نماینده تام‌الاختیار استاندار خوزستان در امور اشتغال ضمن تبریک موفقیت جهاد دانشگاهی در تدوین دانش فنی و تولید مته‌های حفاری، گفت: در مجموعه استانداری خوزستان این آمادگی وجود دارد که از واحدهایی که این توانایی را دارند که منابع را به تولید محصول تبدیل کنند، حمایت کنیم.

به گزارش ایسنا، سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت‌هایی که در زمینه استقرار خط تولید مته حفاری در اهواز انجام شده است، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این پروژه ارائه کرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۳ ۲۱:۱۳

در جهاد دانشگاهی بومی سازی مواد تعلیق شکن ( دمولسیفایر )نیز انجام شده