• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97082210774
  • خبرنگار : 71591

همکاری فولکس واگن و فورد برای خودروهای خودران و برقی

همکاری فولکس واگن و فورد برای خودروهای خودران و برقی

به نظر می‌رسد که دو شرکت خودروسازی فولکس واگن و فورد قصد دارند به منظور توسعه فناوری خودروهای خودران و برقی با یکدیگر همکاری کنند.

به گزارش ایسنا، با اینکه چندی پیش هم اخبار و شایعاتی مبنی بر اتحاد شرکت خودروسازی فولکس واگن بعنوان بزرگترین خودروساز اروپا و شرکت آمریکایی فورد که از محبوبیت بسزایی برخوردار است، در فضای مجازی منتشر شده بود اما حالا تازه‌ترین گزارش‌ها صحت اخبار قبلی را تایید می‌کند چراکه به نظر می‌رسد عزم این دو خودروساز بزرگ برای توسعه صنعت و فناوری خودروهای خودران و الکتریکی جزم شده و آنها تصمیم گرفته‌اند با همکاری یکدیگر به شکوفایی و تکامل این صنعت کمک کرده و سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی خودرو را از آن خود کنند.

از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی که تاکنون توانسته‌اند با معرفی و عرضه خودروهای برقی میزان فروش خود را افزایش داده و سهم چشمگیری از بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهند، می‌توان به تسلا و نیسان اشاره کرد.

در سالهای اخیر خودروهای برقی و الکتریکی بالاخره سر از نمایشگاه‌های خودرو بیرون آوردند و توانستند با ورود به خیابان‌های شهر، نظر خیل عظیمی از کاربران و مشتریان خودرو را جلب کنند که در این میان طرفداران محیط زیست به نسبت استقبال بسیار بیشتری از این محصولات کردند.

حالا در صورتی که این دو خودروساز آلمانی و آمریکایی پس از انجام مذاکرات مختلف طی یک جوینت ونچر بتوانند محصولات باکیفیت و جدیدی را به مرحله تولید برسانند، بدون شک می‌توان گفت که قدم بزرگی در راستای شکوفایی صنعت خودروهای خودران و برقی برداشته شده است.

بر اساس گزارش وب سایت Markets Insider ، برخی از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که تمرکز اصلی این اتحاد بر روی تولید و توسعه خودروهای تجاری و وانت پیکاپ برقی و خودران خواهد بود و این دو شرکت برای بخش تحقیق و توسعه و همچنین انجام پروژه‌های عملیاتی تولید آن، ممکن است در آینده‌ای نزدیک چندمیلیارد دلار سرمایه گذاری کنند.

پیشتر فولکس واگن اعلام کرده بود که در زمینه توسعه خودروهای خودران و الکتریکی قصد دارد تا سال ۲۰۲۲ میلادی حدود ۳۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کند تا بتواند به اهداف و برنامه‌های خود دست یابد.

یکی از نمونه‌های بارز موفقیت اتحاد خودروسازان، بدون شک اتحاد رنو-نیسان-میتسوبیشی بود که برای هر یک از این سه شرکت سودآوری و موفقیت قابل ملاحظه‌ای را رقم زد و محصولات باکیفیت و جدیدی به واسطه این همکاری وارد بازارهای جهانی خودرو شد و مورد محبوبیت شهروندان نیز قرار گرفت.

به نظر می‌رسد شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بیش‌ترین سهم فروش خودرو را در جهان دارد، می‌خواهد رسوایی خودروهای دیزلی موسوم به دیزل گیت (diesel Gate) خود را جبران کرده و به توسعه فناوری‌های نوینی همچون خودروهای خودران و هم‌چنین وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست نظیر خودروهای برقی و الکتریکی بپردازد و بدین ترتیب چهره آلوده و تخریب نام خود را در جهان از بین ببرد.

تاکنون شرکت‌های بسیاری نظیر اپل، جنرال موتورز، تسلاموتورز، نسخه‌هایی آزمایشی از خودروهای خودران را به مرحله تولید رسانده‌اند که البته هنوز هیچ‌یک از آن‌ها نتوانسته‌اند از آزمایش‌ها و تست‌های نهایی خود سربلند بیرون آمده و به طور کامل مورد تایید سازمان‌های نظارتی و حمل و نقل جاده‌ای در کشورهای موردنظر قرار بگیرند.

خودروهای خودران با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و پیشرفته‌ای نظیر یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی قادر خواهند بود، بدون نیاز به راننده، در خیابان و جاده‌ها تردد و سرنشینان خود را جابجا کند.

با توجه به گسترش روزافزون خودروهای برقی که بعنوان وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست شناخته می‌شوند، شرکت‌های خودروسازی بسیاری تصمیم گرفته‌اند که در چندسال اخیر به تولید و توسعه خودروهای برقی روی آورند تا بدین ترتیب نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوا و گرمایش زمین داشته و رضایت و توجه خیل عظیمی از مشتریان خودرو را نیز  به سمت و سوی خود جلب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha