• یکشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97082713141
  • خبرنگار : 71593

از زمان ۱۱ سپتامبر

۵۰۰ هزار تن در جنگ‌های آمریکا کشته شده‌اند

۵۰۰ هزار تن در جنگ‌های آمریکا کشته شده‌اند

آمریکا پس از حملات ۱۱ سپتامبر بیش از ۵.۹ تریلیون دلار برای جنگ‌های خارجی هزینه کرده که به کشته شدن حدود ۵۰۰ هزار تن انجامیده است.

به گزارش ایسنا، موسسه امور عمومی و بین‌الملل واتسون در گزارشی با عنوان "هزینه‌های جنگ" عنوان کرده است که آمریکا از زمان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، برای جنگ‌های خارجی ۵.۹ تریلیون دلار هزینه کرده که کشته شدن حدود ۵۰۰ هزار نفر را نیز به دنبال داشته است.

این گزارش که ماه جاری میلادی منتشر شده، حاکی از آن است که حدود ۳۷۰ هزار نفر به طور مستقیم در خشونت‌های مرتبط با جنگ‌های آمریکا کشته شده‌اند، در حالی که افراد بیشتری در اثر سوءتغذیه و زیرساخت‌های ویران شده جان خود را از دست داده‌اند. تخمین زده می‌شود که در جنگ‌هایی به رهبری آمریکا، ۲۵۰ هزار غیرنظامی کشته و بیش از ۱۰.۱ میلیون تن آواره شده باشند.

علاوه بر آن، شش هزار و ۹۰۰ تن از نیروهای نظامی، هفت هزار و ۸۰۰ مقاطعه‌کار و بیش از ۱۱۰ هزار مبارز ارتشی از زمان حملات ۱۱ سپتامبر در جنگ‌هایی به سرپرستی آمریکا کشته شده‌اند.

این آمارها مرگ بیش از نیم‌ میلیون نفری را که پس از تلاش آمریکا و قدرت‌های دیگر برای سرنگونی بشار اسد، رییس جمهور سوریه در سال ۲۰۱۱ کشته شدند، شامل نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ائتلاف تحت رهبری آمریکا که بیش از ۷۰ کشور در آن حضور داشتند، از سپتامبر سال ۲۰۱۴ عملیاتی را علیه تروریست‌های داعش در سوریه و عراق صورت داده است. اقدامات مرگبار ائتلاف آمریکا در سوریه با مجوز دولت سوریه یا شورای امنیت سازمان ملل صورت نگرفته است.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که بهای جنگ‌هایی که در افغانستان، عراق، پاکستان و سوریه به سرپرستی آمریکا صورت گرفته، برای این کشور حدود ۵.۹ تریلیون دلار هزینه داشته است.

بر اساس این گزارش، این آمار با هزینه‌ای که پنتاگون برای این جنگ‌هاتخمین می‌زند، تفاوت قبل توجهی دارد زیرا "این مبلغ نه تنها بودجه‌های تخصیصی که از سوی وزارت دفاع تعیین شده را در نظر دارد، بلکه هزینه‌های دولت فدرال برای پیامدهای جنگ را نیز شامل می‌شود."

طبق ارزیابی این گزارش، هزینه جنگ‌های فعلی که پس از ۱۱ سپتامبر آغاز شده‌اند،  تقریبا منحصرا از طریق قرض پرداخت می‌شود که هم بدهی‌های ملی آمریکا و هم کسری بودجه این کشور را افزایش داده است.

این گزارش هشدار می‌دهد: اگر آمریکا فورا قرض‌های خود را پرداخت نکند، باید سود این بدهی‌ها را نیز بپردازد. ما تخمین می‌زنیم که سود این بدهی‌ها تا سال ۲۰۵۳ می‌تواند به بیش از ۷.۹ تریلیون دلار برسد.

نتا کرافورد، استاد علوم سیاسی در این گزارش نوشته است: هیچ استراتژی‌ای برای پایان جنگ وجود ندارد.

او می‌افزاید: این واقعیت که آمریکا هزینه‌های هنگفتی را برای جنگ‌هایی می‌پردازد که دست‌کم در افغانستان به بن‌بست خورده و در عراق و سوریه به راه حلی دست پیدا نکرده است و این یک مشکل مالی طولانی مدت است که بر نسل‌های آینده تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha