• دوشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98020904504
  • خبرنگار : 71263

مقاومت طلای جهانی در برابر کاهش قیمت

مقاومت طلای جهانی در برابر کاهش قیمت

طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی با تقویت احتمال کاهش نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا، ثابت ماند و نزدیک به بالاترین قیمت خود در بیش از یک هفته گذشته معامله شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۲۸۵.۶۵ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز جمعه تا مرز ۱۲۸۸.۵۹ دلار صعود کرده بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۲۸۷.۷۰ دلار رسید.

نرخ‌های بهره پایین‌تر در آمریکا، ارزش دلار و بازده اوراق قرضه را با کاهش روبرو می‌کند و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزان‌تر می‌کند. همچنین جذابیت سرمایه گذاری در دارایی‌های غیر سودده مانند طلا را افزایش می‌دهد.

کایل رودا، تحلیلگر شرکت "آی جی مارکتس" در این باره گفت: آمار تولید ناخالص داخلی آمریکا تردیدهایی را نسبت به نیرومندی اقتصاد این کشور و قدرت مصرف کنندگان آمریکایی برانگیخت و باعث شد برخی از معامله گران احتمال کاهش نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا را پیش بینی کنند.

طلا روز جمعه پس از افت ارزش دلار در برابر ارزهای رقیب، بزرگترین رشد روزانه خود در هفت هفته گذشته را تجربه کرد.

آمار نشان داد اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول امسال ۳.۲ درصد رشد کرده که ناشی از کاهش کسری تجاری و انباشته شدن انبوهی از کالاهای فروش نرفته بوده است و این مسئله ممکن است بعدها روی تصویر اقتصادی این کشور تأثیر منفی بر جای بگذارد.

ذخایر "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز جمعه ۰.۱۶ درصد کاهش یافت و به ۷۴۶.۶۹ تن رسید که پایین‌ترین میزان از ۱۹ اکتبر بود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۱۵.۰۵ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۸۹۵.۲۵ دلار رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، به ۱۴۵۵.۰۱ دلار رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۹ ۱۳:۱۹

فعلا نقدینگی با شدت بسمت بورس در حرکت است. طلا و مسکن و دلار فعلا در رکود و سکون هستند...بهترین راه کنترل تورم سوق نقدینگی بسمت بورس است.