• یکشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98021507792
  • خبرنگار : 71186

رئیس سازمان حمایت اعلام کرد:

۶ ماه پیش از گرانی گوشت به دستگاه‌های متولی هشدار دادیم

۶ ماه پیش از گرانی گوشت به دستگاه‌های متولی هشدار دادیم

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که شش ماه پیش از گرانی در خصوص تغییر قیمت اقلامی همچون گوشت، پیاز و شکر به صورت مکتوب به دستگاه‌های متولی هشدار داده شد.

به گزارش ایسنا عباس تابش - معاون وزارت صنعت معدن و تجارت - در گفت‌وگو با برنامه "از نزدیک" رادیو جوان اظهار کرد: امروزه برای کسب سهم بیشتر از بازار، تولید براساس سلایق و خواست مشتری حرف اول را می‌زند و سازمان حمایت در جهت حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان از طریق ارتباطی که با بازار مصرف دارد، سلایق و خواسته‌های مشتریان را از راه‌های مختلف به تولیدکنندگان منتقل می‌کند و تولیدکنندگان با تولیدی که در جهت سلایق مشتریان انجام می‌دهند، موجبات رضایت مشتری را فراهم می‌آورند. این باعث حمایت از تولید همزمان با حمایت از مصرف‌کننده می‌شود.

وی ادامه داد: در سازمان حمایت، اولویت بر حمایت از حقوق مصرف‌کننده است. این سازمان روزانه قیمت ۹۲ کالا را رصد می‌کند و در بانک اطلاعاتی ثبت می‌شود، سپس براساس تغییرات قیمت چه از لحاظ کمبود کالا چه مازاد آن به تمام مراجع تولید، سیاستگذاری و مصرف اطلاع‌رسانی می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: وظیفه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ایجاب می‌کند که شش ماه قبل از تغییر قیمت در کالا با تحلیل‌های کارشناسی و با رصد بازار به صورت مکتوب به واحدهای تأمین‌کننده امکان تغییر در قیمت این اقلام را انعکاس بدهد. در این رابطه در خصوص اقلامی همچون گوشت، پیاز و شکر هم سازمان حمایت با دستگاه‌های متولی مکاتبه کرد و احتمال تغییرات را گزارش داد و گفته شد برای تأمین این اقلام اقدام شود، ولی عدم توجه به تأمین این اقلام باعث گله‌مندی مردم شد.

وی خاطرنشان کرد: بحث گران‌فروشی نیز مطرح است که عده قلیلی از تحولات و تنش‌های اقتصادی استفاده می‌کنند. وظیفه دیگر سازمان حمایت، برخورد با این افراد است و از مردم خواهشمندیم با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند و گزارش بدهند. در خرید کالاها مردم باید مطالبه فاکتور کنند زیرا معیار سنجش گران‌فروشی فاکتور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۵ ۱۴:۲۰

می شه بفرمایید تا حالا چی را کنترل کردید جلوی گرانی کدام کالا را گرفتید

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۵ ۱۵:۳۴

جالب است که وقتی فاجعه اتفاق می افتد متولیان می گویند ما هشدار داده بودیم! جالب تر آنکه آن نهادهایی که هشدار این متولیان را دریافت کرده اند هیچ کاری نکرده اند! مثلا در خصوص سیل! حالا که این هشدارها تأثیر نداشته، آیا قوه قضائیه نباید مقصرین را به جرم سهل انگاری و وارد شدن خسارات بسیار زیاد دستگیر و محاکمه کند؟ اینجاست که معلوم میشود کاسه ای زیر نیم کاسه است!