• دوشنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98041708720
  • منبع : نمایندگی کرمان

معاون وزیر کشور خبر داد

کاهش آسیب‌های اجتماعی محلات با فعالیت دفاتر تسهیلگری

کاهش آسیب‌های اجتماعی محلات با فعالیت دفاتر تسهیلگری

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با تاکید بر اینکه دستگاه های مختلف باید با دفاتر تسهیلگری همکاری های لازم را داشته باشند گفت: خوشبختانه طی یک سال گذشته نگاه دستگاه ها به این دفاتر تغییر کرده که این سرمایه بزرگی است و کاهش مظاهر آسیب های اجتماعی را تا حدودی در محلات تحت پوشش دفاتر تسهیلگری می بینیم.

به گزارش ایسنا، تقی رستم‌وندی امروز 17 تیرماه در نشست با مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیلگری شهر کرمان، اظهار کرد: دفاتر تسهیلگری بحث فی‌البداهه‌ای نیست و الگوهای جهانی مشابه این کار در دنیا تجربه شده است. توانمندسازی، مشارکت محلی و تسهیلگری عناوین این کار است که نشان می دهد این پروژه سابقه بین المللی و در طراز جهانی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه با این کار نهادسازی صورت می گیرد اظهار کرد: اجرای این طرح صرفا نباید کار مقطعی و کوتاه مدت تلقی شود ضمن آنکه از کارهای بنیادی نیز نباید انتظار داشت ظرف مدت یک سال نتیجه بدهد.

معاون وزیر کشور و رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه کارهای اجتماعی و حوزه علوم انسانی زمانبر بوده و به صبوری بیش از حد نیاز دارد، بیان کرد: با فعالیت دفاتر تسهیلگری، جریان سازی اجتماعی در حال رخ دادن است و در حال حاضر به بزرگی اثرات این کار واقف نیستیم و باید با شاخص ها این فعالیت ها اثرسنجی شود.

وی با اشاره به اینکه پایه گذاری نهاد ملی با راه اندازی و فعالیت دفاتر تسهیل گری صورت می گیرد افزود: دفاتر تسهیلگری در حال تغییر نگرش و بازسازی روابط و مناسبات اجتماعی مردم است که خود نشان دهنده ارزش بالای فعالیت این دفاتر را دارد و پیامد این کار ترمیم سرمایه اجتماعی در محلات است.

رستم‌وندی اظهار کرد: با تحریم های اقتصادی و فشار بی سابقه تاریخی که روی مردم ما از همه جوانب وارد می شود، دشمنان انتظار داشتند ظرف مدت شش ماه تا یک سال مردم واکنش شدیدی نشان دهند و نارضایتی اجتماعی با اعتراضات خشونت آمیز همراه شود، اما جامعه ایرانی جامعه تاب آور و مقاومی شده است و تاریخ جمهوری اسلامی نشان داده مردم موقعیت ها و بزنگاه های تاریخی را به خوب می شناسند.

وی تصریح کرد: حجم بزرگی از اقدامات و مداخلات اجتماعی و ارائه خدمات به مردم مناطق محروم در حال شکل گیری است که این موضوع در شرایط کنونی نکته بسیار مهمی است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاه های مختلف باید با دفاتر تسهیلگری همکاری لازم را داشته باشند افزود: خوشبختانه طی یک سال گذشته نگاه دستگاه ها به این دفاتر تغییر کرده که این سرمایه بزرگی است و کاهش مظاهر آسیب های اجتماعی را تا حدودی در محلات تحت پوشش دفاتر تسهیلگری می بینیم.

وی تصریح کرد: اندوخته بزرگی که برای کشور فراهم شده این است که حدود 700 نفر در دفاتر تسهیلگری مشغول به فعالیت شده اند و مجموعه بزرگ صاحب فکر و تحصیلکرده هستند که این موضوع یک توفیق بزرگ برای این پروژه محسوب می شود و فعالان دفاتر دارای تجربه تاریخی، ملی و بین المللی هستند.

رستم‌وندی بیان کرد: مسیر مشخص است و ابهامی در شرح وظایف و مسئولیت ها نداریم و با ادامه فعالیت دفاتر تسهیلگری شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در محلات در 5 سال آینده خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه نیاز به نوآوری اجتماعی داریم و باید با نوآوری روزانه کار را ارتقاء بدهیم، افزود: جذب کودکان و نوجوانان باید هدف دفاتر تسهیلگری باشد و اگر بتوانید نسل جدید را جذب کرده و آموزش و مهارت لازم را به آنها منتقل کنند، با خروج این دفاتر از این محلات، نیز کار ناقص نخواهد ماند.

معاون وزیر کشور با تاکید بر پای کار آوردن نهادهای مختلف در زمینه اقدامات دفاتر تسهیلگری، اظهار کرد: نهادهای مختلف براساس مسئولیت های اجتماعی همکاری خواهند داشت.

وی در پایان به فعالان دفاتر تسهیلگری پیشنهاد داد: تجربه خود را در فضای مجازی با هوشمندی به اشتراک بگذارید که این کار به اقدام شما ضریب داده و از متن مردم برای بهسازی و بازسازی محلات جلب حمایت می‌شود و حتی این تجربه را می توان با فراتر از مرزها به اشتراک گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha