• دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98042412553
  • خبرنگار : 71093

ورق در بورس برگشت

ورق در بورس برگشت

امروز بیشتر سهم‌ها در بورس و فرابورس ایران با افت قیمت مواجه شدند و متعاقب آن شاخص‌های بازار کاهش یافتند؛ این در حالی است که در روز گذشته شاخص اصلی بازار توانسته بود به رکورد جدیدی دست یابد.

به گزارش ایسنا، امروز شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۲۷۴ واحد افت کرد و به رقم ۲۵۳ هزار و۳۰۳ واحدی رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ۳۵۲ واحد افت به رقم ۶۱ هزار و ۹۵۲ رسید.

امروز در بورس تهران ۸۹ سهم با رشد قیمت و ۲۳۴ با افت قیمت روبه‌رو بودند. تعداد نمادهای مثبت در فرابورس ایران ۸۰ نماد و تعداد منفی‌ها به ۱۱۳ نماد رسید.

شاخص آزاد شناور نیز با ۷۹۱ واحد کاهش عدد ۲۸۲ هزار و ۴۳۷ را تجربه و شاخص بازار اول با ۵۴۳ واحد عدد ۱۸۷ هزار و ۲۰۳ واحدی را دید. اما شاخص بازار دوم ۹۵۷ واحد رشد کرد و به رقم ۵۰۱ هزار و ۲۷۲ رسید.

گروه مپنا، پتروشیمی خارک و پتروشیمی پارس هر کدام به ترتیب ۱۷۸، ۱۶۵ و ۱۴۳ واحد تأثیر مثبت روی شاخص‌های بازار سهام داشتند، اما در طرف مقابل فولاد خوزستان، ایران‌خودرو و پتروشیمی جم هر کدام به ترتیب ۸۸، ۴۹ و ۷۸ تأثیر کاهنده روی شاخص بازار داشتند.

امروز گروه محصولات شیمیایی بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد به طوری که ۱۴۰ میلیون سهم به ارزش ۱۲۰ میلیارد تومان دادوستد شد. در عین حال بسیاری از نمادهای این گروه با افت قیمت روبه‌رو شدند.

اما خودرویی‌ها در جایگاه دوم از لحاظ ارزش بازار ایستادند و شاهد معامله شدن ۴۳۱ میلیون سهم و اوراق مالی بودند. در این گروه اکثریت سهم‌ها با کاهش قیمت مواجه شد همچنین برخی از آنها صف فروش را تجربه کردند.

دیگر گروه پر معامله بورس تهران امروز بانکی‌ها بودند به طوری که در این گروه حجم معاملات به ۹۴۳ میلیون سهم و اوراق مالی و ارزش معاملات به بیش از ۸۰ میلیارد تومان رسید.

ارزش معاملات بورس تهران در کل به ۹۷۱ میلیارد تومان دست یافت و حجم معاملات عدد ۲.۹ میلیارد سهم و اوراق مالی را به دست آورد. همچنین تعداد معاملات این بازار به رقم ۲۷۶ هزار و ۴۲۵ رسید. شاخص کل فرابورس ایران نیز با حدود پنج واحد کاهش به رقم ۳۳۱۱و احدی دست یافت و ارزش معاملات این بازار رقم ۷۳۵ میلیارد تومان را پست سر گذاشت. همچنین حجم معاملات به عدد ۱.۵ میلیارد سهم و اوراق مالی رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

مدیران دولتی در شرکتهای حقوقی خودرویی جیب ما سهامداران خرد را میزنند و در 4 سال گذشته ضرر خیلی زیادی به ما تحمیل کرده اند در صورتیکه سهم شاخص بورس و هم همه کالاها و سهام دیگر صنایع چند برابر قیمت شدند ولی خودرویها یکسوم قیمت 4 سال قبل هستند. ...

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۲۴ ۱۹:۰۵

بنده چند وقت قبل در همین سایت ایسنا، نظری درج و عرض کرده بودم که شاخص بورس تا محدوده 250000 واحد میتواند صعود کند اما از اینجا به بعد، کار صعود خیلی سخت خواهد شد چون اولا بسیاری از سهم های شاخص ساز (مثل گروه فلزات و معادن، نفت و پتروشیمی، خودرویی، بانک ها، سرمایه گذاریها، مخابرات، غذایی، نیروگاهی ...) آنقدر قیمتشان بالا رفته که نسبت P/E آنها عمدتا بالای 9 قرار دارد، در حالیکه با توجه به نرخ سود بدون ریسک کوتاه مدت (یعنی همان سود بانکی 10% سالانه) از این بیشتر دیگر برای P/E بورس توجیهی ندارد. ثانیا روند شاخص بورس در تایم فریم "ماهانه" بسیار دورتر از میانگین کوتاه مدت خودش قرار گرفته و ناگزیر میبایست یک اصلاح تا محدوده 195000 واحد انجام دهد. ثالثا قیمت ارز و سکه اینقدر مصنوعی پایین اومده که خیلی ها وسوسه میشن بتدریج سودهای خوبشون در بورس رو بگیرن و نقدینگی خودشون رو وارد بازارهای موازی کنن چون معمولا از شهریور به بعد، نوبت بازارهای موازی بورس است. بنابراین مطمئن باشید شاخص بورس از همین حوالی باید برگرده پایین، به سمت نزدیکترین حمایت در تایم ماهانه، که میشه همون حول و حوش 195 تا 200 هزار واحد. موفق باشید .... یا حق.