• دوشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98052813930
  • منبع : نمایندگی مرکزی

ضمانت ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار توسط صندوق تسهیلات کمیته امداد

ضمانت ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار توسط صندوق تسهیلات کمیته امداد

معاون اجرایی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور گفت: امسال برای اولین بار صندوق تسهیلات محرومان حاد ضمانت ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار را در قبال دریافت تسهیلات تامین می کند.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر خادمی در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی اظهار کرد: ۴ میلیون بیکار در کشور داریم که دولت تنها برای ۴۰۰ هزار نفر توانسته شغل ایجاد کند، لذا فاصله با ایده آل زیاد است و می توان از ظرفیت جهادگران و خیرین کارآفرین در این حوزه استفاده کرد.

وی افزود: از سال ۹۰ تاکنون ۷۰۰ هزار خانواده خودکفا شده‌اند و پرداخت مستمری ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و در همین مدت بیش از یک میلیون شغل ایجاد شده که یک پنجم اشتغال کل کشور است.

معاون اجرایی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور تصریح کرد: از سال ۹۰ تا ۹۶ کمیته امداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار شغل ایجاد کرده که این رقم در سال گذشته ۱۴۸ هزار نفر بوده است.

خادمی در خصوص اثرات اقتصادی برنامه اشتغال امداد امام(ره) ادامه داد: صرفه جویی در هزینه‌های عمومی کشور بالغ بر ۲۱۰۰ میلیارد تومان در سال، خودکفایی ۷۰۰ هزار خانواده و خروج از پوشش، تزریق ۵۵۰۰ میلیارد تومان درآمد به خانواده‌ها در سال ۹۷ از جمله اثرات اقتصادی این برنامه بوده است.

وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار صندوق تسهیلات محرومان حاد ضمانت ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار را در قبال دریافت تسهیلات تامین می‌کند که سهم استان مرکزی برای پذیرش ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار در صندوق کشوری ۲۰۰ نفر است.

معاون اجرایی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور اضافه کرد: میزان صدقات و مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سالانه ۶۰۰ میلیون تومان است همچنین گردش مالی سالانه کمیته امداد امام خمینی (ره) حدود ۱۵ میلیارد تومان است که بخش قابل توجهی از آن برای پرداخت مستمری به مددجویان صرف می شود.

خادمی بیان کرد: جمعیت تحت پوشش این نهاد حمایتی تا سال گذشته ۵ میلیون نفر بوده که سال گذشته با کمک دولت و مجلس موفق به اضافه شدن ۶۰۰ هزار خانوار دیگر به این نهاد شدیم و در حال حاضر حدود ۶.۵ میلیون نفر تحت پوشش کیمته امداد در کشور هستند.

وی خاطرنشان کرد: برای تشویق کارفرمایان شرکت‌ها و کارگاه‌ها با هدف ایجاد انگیزه برای به‌کارگیری مددجویان زیرپوشش این نهاد، پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برای دو سال در نظر گرفته‌شده است همچنین کارفرمایانی که مددجویان تحت حمایت کمیته امداد را بکارگیری می کنند به ازای هر مددجو ۵۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

معاون اجرایی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور گفت: در بحث تضامین تفاهم نامه‌ای با تمامی بانک‌ها منعقد شده مبنی بر اینکه وام تا سقف ۲۵ میلیون تومان با یک ضامن و تا سقف ۲۵ میلیون تومان با دو ضامن پرداخت شود. انحراف تسهیلات در کمیته امداد پایین است این در حالی است که خارج از این نهاد و در جامعه این اتفاق زیاد مشاهده می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: منابع اعتباری اشتغال کمیته امداد در سال ۹۸ دوبرابر شده و از ۳۸ میلیارد تومان به ۸۰ میلیارد تومان رسیده است.همچنین مبلغ تسهیلات نیز از ۲۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

قنر موسی‌نژاد اضافه کرد: یک هزار و ۴۲۵ پرونده تقاضای تسهیلات اشتغال با ۴۸ میلیارد تومان توسط بانک‌های استان مرکزی توزیع شده و ۲۴۱ پرونده تسهیلات اشتغال با ۱۰ میلیارد تومان در بانک‌های استان وجود دارد که به شعبه‌های شهرستانی ارجاع نشده است.

وی بیان کرد: سال گذشته ۴۵ درصد از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی منجر به ایجاد شغل شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha