• شنبه / ۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98070603994
  • خبرنگار : 71498

کاهش قابل توجه حوادث در صنعت پتروشیمی

کاهش قابل توجه حوادث در صنعت پتروشیمی

یک مقام مسئول در بخش HSE شرکت ملی صنایع هلدینگ خلیج فارس از کاهش قابل توجه حوادث پتروشیمی خبر داد و گفت: پس از اتفاقی که در پتروشیمی بوعلی افتاد، به دنبال ایجاد آموزش‌های لازم در مدیریت بحران رفتیم و در همین راستا ۱۴۰ متخصص و کارشناس به کشورهای اروپایی صاحب سبک در این حوزه، اعزام کردیم که این افراد نیز پس از ورود به ایران ۲۰۰ نفر دیگر را آموزش دادند.

به گزارش ایسنا، نوید نادرپور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه ایمنی و پدافند غیرعامل در شرکت‌های پتروشیمی، اظهار کرد: دوره‌های کارآموزی و کارورزی متعددی را برای افراد مشغول در صنعت پتروشیمی برگزار می‌کنیم و چنانچه این افراد قابلیت ورود به سایت عملیاتی را داشته باشند، به منطقه اعزام خواهند شد.

وی با بیان این‌که ۲۰۰۰ دوره در سال برای کارکنان حین خدمت برگزار می‌شود، تصریح کرد: آموزش به ۶۰۰۰ پیمانکار نیز جزو دیگر برنامه‌های ما بوده که مجموع این مسائل موجب کاهش حوادث فردی در صنعت پتروشیمی شده است.

او با اشاره به اقدامات صورت گرفته دیگر در زمینه HSE گفت: برنامه ممیزی ایمنی و آتش‌نشانی در ۱۶ شرکت پتروشیمی با مشارکت نیروهای داخلی و متخصصان خارجی صورت گرفته که از جمله مزایای آن می‌توان به تشخیص و اعلام ریسک‌های ایمنی و محیط زیستی در سطوح شرکت‌های عملیاتی اشاره کرد.

وی که در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاس سخن می‌گفت، با تاکید بر این مساله که این اقدام یکی از نخستین کارهایی بود که در صنایع ملی پتروشیمی کشور صورت گرفت و از این طریق توانستیم بسیاری از نواقص را برطرف کنیم، اظهار کرد: براساس این طرح باید هر سال ممیزی ایمنی و آتش‌نشانی تکرار شود، به همین دلیل تربیت ارزیاب و ممیز نیز در دستور کار قرار گرفته است. به این طریق که برای نیروهای متخصص دوره‌هایی را برگزار می‌کنیم تا نیروهای داخل کشور شرکت‌ها خود ممیز ایمنی باشند.

به گفته نادرپور در همین راستا  تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان غیرعامل امضاء کرده‌ایم که براساس آن ۲۱ شرکت پتروشیمی مشتمل بر ۱۱۰۰ نفر از پرسنل به این دوره‌ها اعزام شدند و در مدت زمان هفت روز آموزش‌های لازم را می‌بینند.

وی با بیان این‌که در حال حاضر در منطقه عملیاتی ماهشهر پدافند غیرعامل به صورت رفتار درآمده است، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی که صورت گرفت وظایف مدیریت بحران و فرماندهی حادثه تصویب شد و اکنون اگر حادثه‌ای در این منطقه اتفاق بیفتد، افراد با شناخت از وظایف خود و سناریوهایی که از قبل تعریف شده است می‌توانند وضعیت را مدیریت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha