• چهارشنبه / ۱۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98071008056
  • خبرنگار : 71093

عرضه‌ سهم‌های بزرگ در بورس زیاد شد

عرضه‌ سهم‌های بزرگ در بورس زیاد شد

فعالان بازار سهام امروز صاحب رشد ۲۰ واحدی نماگر اصلی بورس بودند اما کاهش قیمت در صف‌های بزرگ و شاخص‌ساز سبب شد شاخص کل هم وزن با افت ۴۰۳ واحدی روبرو شد.

به گزارش ایسنا، امروز شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران در ابتدای باز شدن معاملات روند کاهشی را از سر گرفت اما پس از حدود ۴۰ دقیقه از آغاز معاملات باز هم روند افزایشی بازگشت و در نهایت با ۲۰ واحد رشد نسبت به روز گذشته در تراز ۳۲۶ هزار و ۱۱۸ واحدی قرار گرفت.

اما شاخص کل هم وزن با ۴۰۳ واحد کاهش تا رقم ۹۶ هزار و ۴۲۱ پایین آمد.

شاخص آزاد شناور با ۱۵۸۱ واحد رشد مواجه شد و تراز ۳۷۹ هزار و ۳۷۲ را پشت سر گذاشت و شاخص بازار اول با ۱۱۵۶ واحد افزایش عدد ۲۳۶ هزار و ۸۵۹ را تجربه کرد. اما شاخص بازار دوم با ۵۰۷۹ واحد کاهش در تراز ۶۶۳ هزار و ۸۸۱ واحدی نشست.

امروز نمادهای معالماتی بانک ملت، مخابرات ایران و ایران خودرو هر کدام به ترتیب با ۲۷۴۷، ۳۴۱ و ۱۱۹ واحد تاثیر افزایشی سعی کردند شاخص‌ها را در تراز بالاتری نگاه دارند.

اما پالایش نفت تهران، گروه مپنا و پالایش نفت اصفهان به ترتیب ۲۵۶، ۲۵۱ و ۲۲۵ واحد تاثیر کاهشی روی شاخص‌های بازار داشتند.

گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری امروز توانستند با معامله ۳.۵ میلیارد سهم  و اوراق مالی به ارزش ۶۱۶ میلیارد تومان بیشترین ارزش معاملات را از آن خود کند.

پس از این گروه، مواد دارویی، خودرو و شیمیایی‌ها بیشترین ارزش معاملات را کسب کردند.

امروز در بورس تهران ۱۴۶ نماد با رشد قیمت و ۲۰۸ نماد با افت  رو به رو شدند. در عین حال در فرابورس تهران تعداد نمادهای مثبت به ۹۲ و تعداد نمادهای منفی به ۱۰۰ رسید.

ارزش کل معاملات بورس تهران به عدد ۲۷۹۶ میلیارد تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی در ۵۵۴ هزار و ۶۵۰ دفعه داد و ستد شد.

آیفکس نیز امروز با ۲۱ واحد کاهش مواجه شد و رقم ۴۲۷۲ واحدی را تجربه کرد. ارزش معاملات فرابورس ایران به رقم ۱۰۴۷ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی بود. همچنین تعداد معاملات این بازار به عدد ۲۷۶ هزار و ۸۰۶ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۰ ۱۵:۴۶

امیدوارم جناب دکتر محمدی (رئیس محترم بورس) فکری برای عدم تعادل و توازن قیمت سهام در صنایع مختلف داشته باشند. متاسفانه نسبت P/E در بازار سهام ایران، محدوده عجیب و غریبی را شامل میشود که از اعداد منفی خیلی بزرگ (یعنی شرکتهای زیانده) تا اعداد مثبت خیلی بزرگ (یعنی شرکتهای با سود بسیار کم ولی قیمت سهام خیلی گران) گرفته و حتی نسبت P/E بسیار وسوسه انگیز یعنی زیر عدد 5 در صنایع عمدتا پترو-پالایشی (مثل نوری، پارس، شپنا، شاراک، زاگرس) را شاهد هستیم و این اصلا منطقی نیست و نشاندهنده سوداگری محض و معاملات بی منطق و سفته بازانه و نوسانگیرانه در بازار سهام است.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۰ ۱۶:۴۴

ایا این بورس نرمال است چرا سهامیکه من 4 سال قبل خریدم هنوز به قیمت خرید نرسیده ولی برخی سهام دیگر چندصد درصد رشد کرده. سهام رنا و همینطور سرمایه گزاری سایپا 4 سال قبل خریدم 324 تومن امروز 150-160 تازه رشده کرده به اینجا رسیده.