• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98071612055
  • خبرنگار : 71593

گوترش: بودجه سازمان ملل احتمالا تا پایان اکتبر تمام می‌شود

گوترش: بودجه سازمان ملل احتمالا تا پایان اکتبر تمام می‌شود

دبیرکل سازمان ملل اظهار کرد، این سازمان ۲۳۰ میلیون دلار کسری دارد و بودجه‌اش ممکن است تا پایان ماه اکتبر به پایان برسد.

به گزارش ایسنا، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در نامه‌ای برای ۳۷ هزار کارمند این سازمان نوشته و از سوی خبرگزاری فرانسه دیده شده، اظهار کرده است، برای حصول اطمینان از پرداخت حقوق‌ها لازم خواهد بود که "اقدامات مضاعف موقتی" اتخاذ شوند.

گوترش در این نامه نوشته است: اعضای سازمان ملل در سال ۲۰۱۹ تنها ۷۰ درصد از کل مبلغ لازم برای بودجه معمول عملیات ما را پرداخت کرده‌اند و این به معنای ۲۳۰ میلیون دلار کسری در پایان سپتامبر است. ما تا پایان ماه جاری (میلادی) برای تخلیه نقدینگی پشتیبانمان اقدام کرده و خطر آن را می‌پذیریم.

گوترش اشاره کرد، برای کاهش هزینه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌ها را به تاخیر خواهد انداخت و خدمات را کاهش خواهد داد و همچنین سفرهای رسمی را به فعالیت‌های ضروری محدود خواهد کرد و اقداماتی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی پیش خواهد گرفت.

به گفته یک مقام سازمان ملل، دبیرکل سازمان ملل اوایل سال جاری میلادی از اعضا این سازمان خواست، مشارکت خود را افزایش دهند تا این سازمان با مشکلات مربوط به جریان نقدی رو به رو نشود اما آنان نپذیرفتند.

گوترش در نامه خود افزود: مسئولیت نهایی سلامت مالی ما به کشورهای عضو بستگی دارد.

بودجه ۲۰۱۸-۲۰۱۹ سازمان ملل جدا از هزینه ماموریت‌های حفظ صلح نزدیک به ۵.۴ میلیارد دلار و مشارکت آمریکا در آن ۲۲ درصد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha