• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 98071612443
  • خبرنگار : 90089

هیات منصفه مطبوعات انتخاب شدند

هیات منصفه مطبوعات انتخاب شدند

نماینده رئیس قوه قضاییه در هیات منصفه مطبوعات از انتخاب 21 عضو هیات منصفه مطبوعات استان تهران خبر داد و گفت که پنج عضو این هیات در دوره جدید، تغییر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، ناصر سراج در حاشیه نشست سالانه هیات منصفه مطبوعات در جمع خبرنگاران، گفت: نشست سالانه هیات منصفه مطبوعات طبق ماده 36 قانون مطبوعات و با حضور کلیه اعضا امروز در تهران تشکیل شد و اعضای هیات منصفه مطبوعات در استان تهران و سایر استانهای کشور انتخاب شدند. در حال حاضر ۱۱۹۱۱ نشریه مکتوب، الکترونیک و دیجیتال در سراسر کشور وجود دارد داریم که ۵۵۰۰ نشریه در تهران و ۶۴۱۱ نشریه در سایر استان ها فعالیت می کنند.

وی اسامی اعضای جدید هیات منصفه تهران که پنج جابه‌جایی داشت را به این شرح قرائت کرد: علی‌اکبر کساییان، علی‌اکبر اشعری، علی‌رضا سربخش، یوسف قروی قوچانی، احمد مومنی‌راد، سیدمرتضی موسویان، محمود خسروی وفا، عفت شریعتی، محمدمهدی حیدریان، نادر قدیانی، پروین سلیحی، محمدحسن رحیمیان، سیدناصر نوری‌زاده، روح‌الله عالمی، میثم امرودی، محسن قمی، شهریار بهرانی، دکتر سیدعلی جمالیان، یحیی آل اسحاق، حمیدزاده و محمدرضا بهمنی به مدت دو سال به عضویت این هیات درآمدند.

وی یادآور:  در استان تهران ۲۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات و در سایر استان‌ها ۱۴ نفر از اعضای این هیات هستند. در سراسر کشور در مجموع ۴۴۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات هستند که طبق قانون امروز 21 عضو هیات منصفه مطبوعات استان تهران انتخاب شدند.

سراج خاطرنشان کرد: با دستور حضرت آیت‌الله (رییس قوه قضاییه) و مطابق اصل  ۱۶۸ قانون اساسی هیات منصفه مطبوعات در دوره جدید علاوه بر جرایم مطبوعاتی به جرایم سیاسی هم رسیدگی خواهد کرد.

نماینده رئیس قوه قضاییه در هیات منصفه مطبوعات با یادآوری احکام صادره شده توسط این هیات در دوره قبل، گفت: طبق دستور رییس قوه قضاییه در این دوره پیش‌گیری را در مطبوعات جایگزین مچ‌گیری کردیم. به همین دلیل شوراهای حل اختلاف مطبوعاتی نیز از سوی حضرت آیت‌الله تشکیل شد تا حد امکان جلوی ضعف اطلاعات رسانه‌ای و قانونی اعضای هیات منصفه‌ها گرفته شود.

سراج یادآور شد: در 180 جلسه‌ای که در دوره قبل برگزار کردیم 80 رسانه محکومیت‌های مالی از 1 میلیون و 100 هزار به بالا گرفتند و 75 نشریه نیز رای برائت و موقوفی تعقیب گرفتند و بقیه نیز تجدید جلسه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۶ ۱۳:۳۷

از آنجا که آقای محسن قمی بعنوان نمایندۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو هیأت نظارت بر مطبوعات است نباید عضو هیأت منصفه مطبوعات شود. مگر قحط الرجال است؟