• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98081911522
  • خبرنگار : 71467

هزینه رمز دوم یکبار مصرف با کیست؟

هزینه رمز دوم یکبار مصرف با کیست؟

در حالی دریافت رمز دوم یکبار مصرف از اول دی‌ماه اجباری می‌شود که هزینه‌ای بابت دریافت آن از مشتری بانک‌ها دریافت نمی‌شود و ظاهرا قرار است بانک مرکزی هزینه تامین آن را برعهده گیرد و پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی در روزهای اخیر، استفاده از رمز دوم پویا (یکبار مصرف) از اول دی‌ماه اجباری می شود و براین اساس سیستم متمرکز مبتنی بر پیامک راه‌اندازی شده تا تمامی بانک‌ها تا دی‌ماه به آن متصل شوند.

اما قرار بود برای دریافت رمز دوم هزینه حدود ۳۳ هزار تومانی به طور سالانه بابت راه‌اندازی سرویس از متقاضی دریافت شود که گفته می‌شد خود بانک‌ها این هزینه را تقبل کرده و مشتریان بابت آن مبلغی پرداخت نکنند.

اما اطلاعات دریافتی ایسنا، از این حکایت دارد که این هزینه از مشتری پرداخت نمی‌شود ولی پرداخت آن هم برعهده بانک‌ها نیست،احتمالا خود بانک مرکزی هزینه را تقبل خواهد کرد. براین اساس زمانی که سامانه آماده شود افراد می‌توانند از طریق آن کد گرفته و با تایید پرداخت، هزینه از سوی بانک مرکزی پرداخت خواهد شد.

 روز گذشته(شنبه) نیز جلسه‌ای با حضور نمایندگان بانک‌ها و دبیرکل بانک مرکزی در محل بانک برگزار شده و موضوع اجرای رمز دوم بانک‌ها و ابعاد آن مورد تاکید قرار گرفته است.

موضوع رمز دوم یکبار مصرف از سال گذشته و به دلیل ممانعت از برخی سودجویی‌ها و بالابردن امنیت مطرح شد و البته زمانی بود که به طور خاص موضوع ساماندهی بازار ارز و معاملات مورد توجه قرار داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۸-۱۹ ۱۴:۲۰

مشکل بزرگ این طرح وابستگی صد درصدی به شبکه موبایل و گوشی همراه است. سرویسهای اینترنتی به تنهایی برای تراکنش کافی نیست. مثلاً نمی شود رمز را توسط ایمیل دریافت کرد. این یک نقطه ضعف برای کاربران بدون گوشی یا در مناطق و ساختمان بدون پوشش موبایل و همچنین یک ایراد بزرگ برای مواقع اضطرار و حوادث غیر مترقبه است. باید همه جوانب یک طرح ملی قبل از اجرایی شدن سنجیده شود.