• سه‌شنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 98082818004
  • خبرنگار : 71424

وزیر آموزش و پرورش:

رتبه دوم بدترین فضای فیزیکی آموزشی به تهران رسید

رتبه دوم بدترین فضای فیزیکی آموزشی به تهران رسید

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که ۴۰ هزار کلاس نیمه‌تمام داریم و اولویت کنونی ما تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی در حاشیه همایش ملی "بانوان و خانواده خیرین مدرسه‌ساز کشور" با اشاره به اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند مقاوم‌سازی، بازسازی و تخریب هستند گفت: باید برای ایمن‌ شدن این مدارس تلاش‌های لازم را بکار ببندیم.

وی افزود: طی سال‌های گذشته اصرار آموزش و پرورش بر توسعه فرصت‌های آموزشی در همه مناطق کشور بوده است و به همین علت در بسیاری مناطق مدارسی ساخته شده است اما تعداد دانش‌آموزان آن اندک است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در حاشیه برخی کلانشهرها و استانها به شدت نیازمند فضای آموزشی هستیم اظهار کرد: در برخی مناطق جمعیت دانش آموزی به ۳۵ تا ۴۰ نفر در یک کلاس می رسد. نیازمند توسعه حرکت مدرسه‌سازی خیرین هستیم. امسال خیرین نامه‌ای را برای ما ارسال و اعلام کردند که ظرف دو سال، برای مدرسه سازی تا ۵۰۰۰ میلیارد تومان تعهد می‌کنند؛ دولت هم به اندازه آن اعتبار اختصاص دهد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دولت هم وعده داده است که متناسب با اعتبار خیرین، اعتباری را در نظر بگیرد تا بتوانیم هرچه زودتر فاصله‌ها را پر کنیم. 

وی در ادامه با اشاره به وضعیت فضای آموزشی در پایتخت اظهار کرد: استان تهران از نظر فضای آموزشی وضعیت خوبی ندارد و در برخی مناطق مانند منطقه ۲۲، به رغم توسعه‌ و پیشرفت، برای فضای آموزشی پیش بینی مناسب نشده است. علاوه بر این در حواشی و مرکز تهران نیز نیازمند به فضای آموزشی هستیم.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم تهران را به لحاظ فضای آموزشی در یک رتبه‌بندی قرار بدهیم می‌توان گفت که بدترین فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان و استان تهران است گفت: البته برخی کلان‌شهرها نیز به علت مهاجرپذیری و توسعه حواشی شهرها به شدت کمبود فضای آموزشی دارند. در حال حاضر متوسط سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ مترمربع است در حالی که استاندارد آن ۸.۲ مترمربع است. اما سرانه تهران کمتر از ۵.۲ مترمربع است و باید این فاصله پر شود.

به گفته حاجی میرزایی ۴۰ هزار کلاس نیمه‌تمام داریم و اولویت کنونی ما تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha