• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98113022656
  • خبرنگار : 71505

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد

لزوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های مختلف در حوزه حفاظت محیط زیست

لزوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های مختلف در حوزه حفاظت محیط زیست

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست بر لزوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های مختلف در سال جاری در حوزه حفاظت محیط زیست تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود تجریشی در چهل و سومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها با اشاره به عملکرد وزارت نیرو در بخش برق گفت: آنچه که وزارت نیرو در تابستان گذشته به عنوان عملکرد حوزه تولید برق داشت، بسیار خوب بود و گزارش‌ها نشان می‌دهد که در تابستان گذشته به‌راحتی با برخی اقدامات تشویقی پیک مصرف شکسته شد و تابستان را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: در حقیقت انگیزه اقتصادی برای مردم ایجاد شد و با همکاری مردم در پیک مصرف، تابستان را به خوبی پشت سر گذاشتیم لذا در بخش گاز نیز می‌توان همین کار را تکرار کرد.

معاون محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تأکید بر اینکه باید آسیب‌شناسی در خصوص نقش دستگاه‌های مختلف در حوزه‌های محیط زیستی انجام شود،گفت: باید مشخص شود هر یک از دستگاه‌ها و حتی مردم چه نقشی در رفع چالش‌های موجود در حوزه محیط زیستی دارند و به لحاظ قانونی مشخص شود هر کسی چه وظایفی و چه عملکردی داشته است؟

وی ادامه داد: بررسی‌ها باید روی کلانشهرهای مختلف انجام و آسیب‌ها و دغدغه‌های موجود شناسایی شود. باید برای سال آینده با انجام نظرخواهی دغدغه‌های موجود احصا و نسبت به رفع آن‌ها اقدام کنیم. بی‌تردید مواردی که تاکنون مورد غفلت قرار گرفته باید امروز مورد توجه قرار بگیرند تا سال آینده نسبت به امسال عملکرد بهتری داشته باشیم.

تجریشی تأکید کرد: امروز مردم و مسئولان نسبت به وضعیت هوا حساس هستند و برخورداری از هوای خوب، مطالبه‌گری بالایی در میان مردم دارد لذا این مطالبه‌گری باید زنده نگه داشته شود تا از این مسیر بهبود شرایط حاصل شود. قطعا تعطیلی مکرر مدارس به دلیل آلودگی هوا زیبنده نیست.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این جلسه سرهنگ موسوی‌پور - جانشین پلیس راهور تهران بزرگ - در خصوص روند اجرای طرح کاهش آلودگی هوا در تهران گفت: باید مشکلات موجود بر سر اجرای این طرح به‌صورت کلان و در سطح فرماندهی پلیس و شهرداری تهران مطرح و تصمیم‌گیری شود. در حال حاضر از ۴۶ دوربین نصب شده ۳۶ دوربین با اغماض کد تخلف دریافت کردند و ۱۲ دوربین با توجه به ایراداتی که دارند پس از رفع ایرادات کد تخلف دریافت می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه تشخیص تخلف با پلیس است، اظهارکرد: دو سال است که انتقال سرورها به پلیس راهور پیگیری شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است. در مورد عدم اعمال قانون برای یک سری از تخلفات که توسط شهرداری به راهور ارسال می‌شود باید بار دیگر تأکید کنم که تشخیص تخلف با پلیس است. ممکن است براساس این تشخیص اعمال قانون برای خودرویی انجام نشود. از سوی دیگر باید این مورد نیز مورد توجه قرار گیرد که برخی تخلفات توسط دوربین شهرداری رصد می‌شود ولی به پلیس ارسال نمی‌شود.

تجریشی در پایان تأکید کرد: سه میلیون و ۹۰۰ برگه جریمه معاینه فنی در ۱۰ ماهه نخست امسال صادر شده است ولی در مورد ارسال پیامک‌ها می‌پذیریم که مشکلاتی وجود دارد که نسبت به رفع آن‌ها باید اقدام کنیم. بی‌تردید پلیس در چارچوب مقررات و با حفظ شأن خود آماده همکاری با دستگاه‌های ذیربط در حوزه اجرای مقررات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha