• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98120503830
  • خبرنگار : 90047

لغو مسابقات بین‌المللی پارااسکی در ایران/ اعزام دو ورزشکار صحرانوردی به نروژ

لغو مسابقات بین‌المللی پارااسکی در ایران/ اعزام دو ورزشکار صحرانوردی به نروژ

رییس انجمن اسکی معلولان و نابینایان و کم‌بینایان از لغو مسابقات بین‌المللی اسکی در رشته‌های آلپاین، اسنوبرد و صحرانوردی در پیست اسکی دیزین و امامزاده هاشم به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران خبر داد.

عیسی ساوه شمشکی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مسابقات بین المللی پارااسکی در رشته‌های آلپاین، اسنوبرد و صحرانوردی قرار بود از امروز پنجم اسفند با حضور چند تیم خارجی در پیست اسکی دیزین و امامزاده هاشم برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران تیم‌های خارجی از حضور در ایران امتناع کردند و مسابقات نیز به دلیل بخشنامه وزارت ورزش و جوانان لغو و به زمان دیگری موکول شد.

وی گفت: با توجه به این که سال آینده مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۲ زمستانی در چین را پیش رو داریم مسابقات بین‌المللی پارااسکی فرصت مناسبی برای افزایش امتیاز ورزشکاران جهت شرکت در مسابقات زمستانی ۲۰۲۲ بود. البته تلاش ما بر این است که دوباره میزبان برگزاری این مسابقات در دی سال آینده باشیم تا ورزشکاران را برای مسابقات کسب سهمیه آماده کنیم.

رییس انجمن اسکی معلولان و نابینایان و کم‌بینایان همچنین از اعزام ۲ ورزشکار معلول و نابینا و کم‌بینا به کمپ تمرینی نروژ در فروردین خبر داد و افزود: کمپ تمرینی نروژ در رشته صحرانوردی از ۲۵ تا ۳۰ فروردین برگزار می‌شود که برای شرکت در این کمپ اسامی ۱۰ورزشکار زن و مرد را به میزبان اعلام کرده بودیم که متاسفانه نروژ تنها با حضور ۲ ورزشکار پیمان صالحی (معلول) و سعید محمودی (نابینا و کم‌بینا) در این کمپ تمرینی موافقت کرد. 

ساوه شمشکی اضافه کرد: این کمپ تمرینی که تمام هزینه‌های آن را میزبان تقبل کرده است از ۲۵ فروردین آغاز و به مدت یک هفته در نروژ ادامه خواهد داشت.

وی در پایان با اشاره به کمبود تجهیزات اسکی در ورزش معلولان و نابینایان و کم‌بینایان، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد اسکی‌بازان معلول و نابینا و کم‌بینا در حال حاضر با مشکل لوازم و تجهیزات نو و استاندارد در این رشته مواجه هستیم. به طوری که اکثر تجهیزات ورزشکاران مربوط به ۵ سال پیش است که جوابگوی این رشته نیست. در گذشته اگر تنها دو ورزشکار در بخش معلولان و نابینایان و کم‌بینایان فعالیت می‌کردند امروز این تعداد به ۴۵ نفر افزایش پیدا کرده که باید از تجهیزات و لوازم استاندارد و به روز برخوردار باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha