• پنجشنبه / ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98122922048
  • خبرنگار : 90057

با همه‌گیری کروناویروس؛

سفر پادشاه اسپانیا به آمریکا لغو شد

سفر پادشاه اسپانیا به آمریکا لغو شد

کاخ سفید سفر ماه آوریل پادشاه و ملکه اسپانیا به آمریکا را به دلیل همه‌گیری کروناویروس در جهان به زمان دیگری موکول کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری هیل، استفانی گریشام، سخنگوی کاخ سفید گفت: از آنجا که آمریکا و اسپانیا می‌خواهند تمامی تمرکز خود را بر پاسخگویی به همه‌گیری کروناویروس در کشورهایشان بگذارند، سفر ۲۱ آوریل پادشاه فیلیپ ششم و ملکه لتیزیا از اسپانیا به کاخ سفید به زمان دیگری موکول می‌شود.

به گفته گریشام ترامپ و ملانیا، بانوی اول در آینده‌ای نزدیک میزبان پاشاه و ملکه اسپانیا خواهند بود.

وی افزود که آمریکا با اسپانیا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا برای کاهش تاثیرات کروناویروس همکاری خواهد کرد. 

تاکنون ۱۳ هزار مبتلا در اسپانیا اعلام شده و ترامپ نیز ممنوعیت‌های مسافرتی به اکثر کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا و کشورهای حوزه شینگن، ایرلند و انگلیس به دلیل گسترش این ویروس را اعلام کرده است.

در حال حاضر تمامی ‌۵۰ ایالت آمریکا درگیر و همینطور واشنگتن دی سی گرفتار کروناویروس شده‌اند و تعداد تلفات در آمریکا از ۱۰۰ تن فراتر رفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۹ ۰۹:۴۴

ترامپ به هرکی دوست داشته باشه نه میگه..... هاهاهاه