• دوشنبه / ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۴:۰۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99011105222
  • خبرنگار : 71600

فقط یک پنجم کشورها به بیکاران کرونایی کمک می کنند!

فقط یک پنجم کشورها به بیکاران کرونایی کمک می کنند!

مجمع جهانی اقتصاد از رویکرد برخی کشورها در رها کردن شاغلان به حال خود انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، در شرایطی که شیوع گسترده کرونا در سطح جهان باعث تعطیلی شهرها و بخش بزرگی از کسب و کارها در کشورهای مختلف شده است، بررسی های صورت گرفته توسط مجمع جهانی اقتصاد نشان می دهد که در بیشتر مناطق، از شاغلینی که به دلیل شیوع کرونا مجبور به خانه نشینی شده اند، حمایت های مالی کافی از سوی دولت ها به عمل نیامده است. 

در حال حاضر تنها ۲۱ درصد کشورهای درگیر با کرونا به طور عملی در حال رساندن کمک های مالی به کارکنان آسیب دیده از کرونا هستند. البته این رقم در بین کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی ۷۰ درصد و در بین کشورهای گروه ۲۰ تا ۷۵ درصد است. 

نیمی از کشورهای مورد بررسی تاکنون برای مقابله به کرونا اقدام به قرنطینه تمام یا بخشی از کشور خود کرده اند اما حدود ۷۸ درصد کشورها مکان های عمومی و تجمعات را به تعطیلی کشانده اند.

در این بررسی هم چنین مشخص شده است که ۵۰ درصد کشورها، هزینه های درمانی بیماران کرونایی را رایگان اعلام کرده و ۳۱ درصد کشورها نیز معافیت های مالیاتی موقت برای کسب و کارهای آسیب دیده در نظر گرفته اند. ۲۹ درصد کشورها نیز تاکنون بسته های نجات و حمایتی مالی برای حمایت از بخش های مختلف اقتصاد خود اعلام کرده اند. 

این مجمع هم چنین هشدار داده است که نوجوانان و جوانان به تصور آسیب پذیری کمتر از کرونا، توصیه های بهداشتی و الزام به ماندن در خانه را کمتر رعایت می کنند و این مساله باعث تشدید شیوع این ویروس در سطح جهان شده است.

انتظار می رود بحران کرونا دست کم تا دو ماه آینده ادامه داشته باشد و این مساله کار کسب و کارهای کوچک را برای حفظ نیروی کار خود بسیار دشوار می سازد. این نهاد گفته است که عدم حمایت کافی از کسب وکارها و بازار کار توسط دولت ها، می تواند باعث به راه افتادن موج بیکاری و ایجاد بحرانی جدید شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۱ ۱۳:۳۲

با سلام اینجانب با 32 سال سن، پس از حمایت خانواده توانستم مغازه ای کوچک خریده و در آن مشغول بشوم. در همان ابتدا جواز کسب و تعرفه ی خدمات را از اتحادیه مربوطه تهیه کردم و تمام هزینه های اتحادیه را پرداختم. اینجانب هیچ وقت خلاف قانون کشورم، جمهوری اسلامی ایران رفتار نکرده و سوسابقه ندارم و همواره پایبند به قانون بودم. اکنون که بحران کرونا و لزوم قرنطینه ما خرده کاسبان را ملزم به تعطیلی مغازه های غیر ضروری کرده، درآمد اندک بنده قطع شده است. از اتحادیه ای که در ابتدا برای جواز کسب، حق ورودی دریافت کرد، سوال کردم که مخارجم را چگونه تأمین کنم؟ جوابی جز: شرایط برای همه است، صبر کنید! هم نگرفتم. خواهش می کنم برای ما کاسبانی که صورتمان را با سیلی سرخ نگه داشته ایم، برای خودمان شخصیت و آبرو داریم، تسهیلاتی پیگیری کنید تا بتوانیم راحتتر از این بحران عبور کرده و بار دیگر ایران عزیزمان را در اوج ببینیم.

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۱ ۱۳:۴۴

سخنگوی وزارت بهداشت چند روز قبل گفت هیچ کجای دنیا درمان بیماران کرونایی رایگان نیست! لطفا این گزارش رو به اطلاع ایشون برسونین تا به خاطر کم کاری های خودشون اطلاعات غلط به مردم ندن.