• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99011608299
  • خبرنگار : 71591

معرفی ۱۰ اپلیکیشن برتر جهان با بیشترین میزان دانلود

معرفی ۱۰ اپلیکیشن برتر جهان با بیشترین میزان دانلود

تازه ترین آمار های منتشر شده از فصل نخست سال جاری میلادی نشان می دهد که اپلیکیشن تیک‌تاک با سبقت از واتس‌اپ و سایر برنامه های فیس بوکی، جایگاه نخست پر دانلودترین اپلیکیشن‌های جهان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، آمار و گزارش های منتشر شده در وبسایت gsmarena نشان می دهد که اپلیکیشن ویدئو محور تیک تاک که در یکی دو سال اخیر محبوبیت فراوانی در کشورهای مختلف پیدا کرده است، توانسته نظر و توجه کاربران هر دو پلتفرم گوشی های اندرویدی و آی او اس را در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی به سمت و سوی خود جلب کند و با سبقت از تمامی اپلیکیشن های فیسبوکی نظیر پیام رسان واتس آپ ، شبکه اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام و همچنین پیام رسان فیسبوک مسنجر توانسته رتبه نخست فهرست رده بندی اپلیکیشن های محبوب با بیشترین میزان دانلود را در جهان به نام خود به ثبت برساند.

طبق این رده بندی واتس‌اپ با یک پله صعود در رتبه دوم، شبکه اجتماعی فیسبوک با یک پله سقوط در رتبه سوم، اینستاگرام با یک پله صعود در رتبه چهارم و پیام رسان فیسبوک مسنجر نیز با یک پله سقوط در رتبه پنجم این جدول قرار گرفته اند.

اپلیکیشن های لایکی (Likee)، اسنپ چت، شر ایت (ShareIt)، نتفلیکس و اسپاتیفای نیز به ترتیب در جایگاه های ششم تا دهم این فهرست رده بندی قرار گرفته اند.

با شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا یا بیماری کووید-۱۹، بسیاری از کشورهای مختلف جهان با وضع و اعمال قوانین و مقررات جدیدی، محدودیت های سخت گیرانه‌ای برای تردد و رفت و آمد شهروندان در سطح شهرها و کشورها اجرا کردند و وزارت بهداشت و نهادهای درمانی از تمامی شهروندان در کشورهای جهان درخواست کرده‌اند که به هیچ عنوان از منزل خود خارج نشوند و حتی کار و فعالیت های شغلی خود را نیز به صورت دورکاری از طریق رایانه های شخصی و از منزل خود انجام دهند. 

با تعطیلی مدارس و دانشگاهها، موزه و سینما و کنسرت و تمامی اماکن عمومی در شهرهای مختلف جهان، بدیهی است که سرگرمی افرادی که مجبورند برای مدت طولانی در منزل بمانند، اینترنت و اپلیکیشن و برنامه های آنلاینی است که می توانند با بهره مندی و استفاده از آن بر روی گوشی هوشمند، رایانه و تلویزیون، اوقات فراغت خود را در مدت زمان اوج بحران گسترش ویروس کرونا سپری کنند.  همین امر موجب افزایش ناگهانی دانلود و استفاده از اپلیکیشن های موبایلی در هر دو پلتفرم گوگل پلی استور و اپ استور اپل شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۷ ۰۹:۰۶

در کشور من ایران مسئولین به راحتی این ابزارهای ارتباطی را فیلتر می کنند و حق افراد را نادیده گرفته اما خود آزادانه از این نرم افزارها استفاده و توئیت پراکنی می نمایند.

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۷ ۰۹:۵۹

هزار ماشاءالله نصفش برای ما فیلتره

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۲۱:۴۶

عالی