• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۷
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99012716306
  • خبرنگار : 71594

در دیدار با نماینده‌ دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل

باقری: کشوری که در مبارزه ایران با مواد مخدر مانع‌تراشی کند، شریک مافیای مواد مخدر است

باقری: کشوری که در مبارزه ایران با مواد مخدر مانع‌تراشی کند، شریک مافیای مواد مخدر است

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر رئیس قوه قضائیه، گفت: ممانعت برخی از کشورهای غربی در دسترسی ایران به تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افرازی مقابله با قاچاق مواد مخدر، بیانگر آن است که این کشورها نه تنها قصد مبارزه جدی با تولید و توزیع مواد مخدر در جهان را ندارند، بلکه شریک مافیای مواد مخدر نیز هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، الکساندر فدولوف، نماینده دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل در تهران با علی باقری کنی معاون بین‌الملل و حقوق بشر رئیس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به همجواری ایران با بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان، تصریح کرد: ممانعت برخی از کشورهای غربی در دسترسی جمهوری اسلامی ایران به تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افرازی مقابله با قاچاق مواد مخدر بیانگر آن است که این کشورها نه تنها قصد مبارزه جدی با تولید و توزیع مواد مخدر در جهان را ندارند، بلکه از تولید و توزیع آن سود هم می‌برند. از این رو کشورهایی که در مسیر مبارزه ایران با مواد مخدر مانع‌تراشی می‌کنند، شریک مافیای مواد مخدر هستند.

باقری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با مواد مخدر صدها شهید تقدیم کرده است، تأکید کرد: انتظار ایران این است که سازمان ملل در قبال جان سربازان ایرانی بی‌تفاوت نبوده و در مقابل تحریمِ تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با مواد مخدر از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی ساکت نباشد.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه با تأکید بر این که تولید مواد مخدر پس از حضور اشغالگران آمریکایی و متحدان غربی آن در افغانستان بیش از 50 برابر شده، به ارتقای توانمندی ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با وجود مانع‌تراشی‌های کشورهای غربی، توان مقابله همهجانبه ایران با مواد مخدر در عرصه های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی در طول سال‌های گذشته به شدت افزایش یافته که دستاوردهای زیادی را هم به دنبال داشته است.

باقری کنی با اشاره به برخی زمینه های همکاری میان ایران و دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل، اظهار کرد: با توجه به سیاست قوه قضاییه برای بسط عدل و قبض دستگاه عدلیه، پیشگیری جایگاه به‌سزایی در سیاست های قضایی داشته و به همین دلیل جمهوری اسلامی از همکاری در این امر استقبال می‌کند.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به ابتکار بی‌نظیر جمهوری اسلامی در اعطای مرخصی به حدود یکصد هزار زندانی، تصریح کرد: مرخصی ۱۰۰ هزار زندانی علاوه بر اینکه بیانگر اهتمام عملی جمهوری اسلامی به کرامت انسانی است، نشان‌دهنده باور دستگاه قضایی به اصلاح مجرمان برای بازگشت به جامعه و اعتماد قوه قضاییه به سازوکارهای تربیتی زندان‌ها است تا جایی که ترتیبات آزادی ۱۰۰ هزار زندانی را در یک مقطع زمانی در سطح کشور فراهم کرده است.

نماینده دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل در تهران نیز با اشاره به سوابق کاری انتظامی و سیاسی خود در امر مبارزه با مواد مخدر در سطوح ملی و بین‌المللی تصریح کرد: به عنوان کسی که طی سالیان گذشته در مقام افسر ارشد پلیس مبارزه با مواد مخدر و دیپلمات فعالیت کرده‌ام، شهادت می‌دهم که بهترین اقداماتی که در مبارزه با مواد مخدر در سطح جهان در حال انجام است، در ایران محقق می‌شود و باید از این بابت از ایران قدردانی کرد.

وی با اشاره به ظرفیت­‌های دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل به فهرستی از عرصه‌های همکاری در زمینه های حقوقی و قضایی اشاره کرد و آمادگی این دفتر را برای اجرای برنامه‌های همکاری دوجانبه در سال جاری اعلام نمود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha