تصویربردار: محمدعلی صادقیان / تدوینگر: جواد علیزاده
ویدئو / طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان
شیرینیهای یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید میشود، ویژه تر است. «زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید میشود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفرههای افطاری ایرانیهاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزهداران بهکار میگیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کامشیرینیِ تازه عروس و داماد طی مراسمی توزیع میکنند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات