• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99022114914
  • خبرنگار : 71594

پلمب مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران

پلمب مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران

مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران با دستور رئیس حوزه قضایی این بخش پلمب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، کارگاه‌های ساخت عسل تقلبی با درج نشان یکی از برندهای معروف و نیز تولید و محل دپوی فله‌ای مواد غذایی، گوشت، قارچ و همبرگر و... در فضایی کاملاً غیر بهداشتی، با دستور رئیس حوزه قضایی بخش خاوران و با حضور نیروهای انتظامی، نمایندگان بخشداری، ادارات صمت، تعزیرات و شبکه بهداشت شهرستان ری پلمب شد.

میثم یاری رئیس حوزه قضایی بخش خاوران در این رابطه گفت: سلامت مردم از جمله خطوط قرمز دستگاه قضایی می‌باشد و برای متخلفین به لحاظ نقض قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرونده قضائی تشکیل و به سرعت و دقت تعیین تکلیف می‌گردند.

بر اساس این گزارش، این کارگاه‌ها که در روستاهای لپه زنک و قاسم آباد تهرانچی مستقر بودند، به لحاظ تخلفات گسترده بهداشتی و تولید و عرضه مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فقدان هر گونه مجوز فعالیت، پروانه تولید و بهره برداری پلمب گردیدند و از نمونه‌های مواد مزبور برای انجام آزمایشات و تعیین قابلیت مصرف انسانی و... به شبکه بهداشت شهرستان ری ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.