• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99022215561
  • خبرنگار : 71516

تبریک السراج و آکار به نخست‌وزیر جدید عراق

تبریک السراج و آکار به نخست‌وزیر جدید عراق

نخست‌وزیر دولت توافق ملی لیبی و وزیر دفاع ترکیه به نخست‌وزیر جدید عراق به دلیل گرفتن رأی اعتماد از پارلمان و تشکیل دولتش تبریک گفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، فائز السراج، نخست‌وزیر دولت توافق ملی لیبی در پیامی به مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق به دلیل گرفتن رأی اعتماد از پارلمان تبریک گفت و برای او در مأموریتش آرزوی موفقیت کرد.

خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه نیز در گفتگوی تلفنی با الکاظمی ضمن تبریک به وی به دلیل تشکیل دولتش، بر لزوم تقویت روابط و همکاری مشترک میان ترکیه و عراق در برابر چالش‌های کنونی از جمله کرونا تأکید کرد.

پارلمان عراق اخیرا به الکاظمی و ۱۵ وزیر از دولتش رأی اعتماد داد. هنوز پنج وزیر رأی اعتماد نگرفته‌اند و الکاظمی نامزدی برای پست‌های وزرات نفت و خارجه معرفی نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha