• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99030301222
  • خبرنگار : 71477

واشنگتن انجام نخستین آزمایش اتمی پس از دهه ۹۰ را بررسی می‌کند

واشنگتن انجام نخستین آزمایش اتمی پس از دهه ۹۰ را بررسی می‌کند

اعضای دولت واشنگتن گزینه انجام نخستین آزمایش اتمی آمریکا از سال ۱۹۹۲ میلادی را بررسی کرده‌اند؛ اقدامی که بیانگر تغییر رویکرد از توقف چندین ساله انجام چنین آزمایشاتی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، یکی از مقامات ارشد دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و دو تن از مقامات آگاه به این مساله به روزنامه واشنگتن پست گفتند، صحبت‌ها درباره این مساله در نشست روز جمعه مقامات ارشد آژانس‌های امنیتی مطرح شد. این مکالمات در واکنش به اتهاماتی دال بر اینکه روسیه و چین در حال انجام آزمایشات اتمی هستند صورت گرفت اگرچه هیچ سند و مدرکی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ به روزنامه واشنگتن پست گفت: اگر به روسیه و چین، دو دشمن اصلی آمریکا نشان دهیم که کشورمان می‌تواند با سرعت یک آزمایش اتمی انجام دهد، این اقدام به واشنگتن اهرم فشاری برای دستیابی به یک توافق اتمی سه جانبه می‌دهد.

نشست روز جمعه به هیچ نتیجه‌ای درباره انجام یک آزمایش اتمی نرسید اما ظاهرا گفت‌وگوها درباره انجام یک آزمایش اتمی ادامه دارد. با این حال مقامات در این زمینه به شدت با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

آمریکا از سال ۱۹۹۲ میلادی هیچ آزمایش اتمی انجام نداده است.

این در حالی است که کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا هنوز در رابطه با این گزارش هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.

نگرانی‌ها درباره پیامدهای این آزمایش به ویژه تاثیرات محیطی و بهداشتی‌اش منجر به امضای پیمان منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای از سوی ۱۸۴ کشور جهان شد. اما آمریکا این پیمان را تصویب نکرده است.

اگرچه قدرت‌های بزرگ جهان علی‌رغم عدم تصویب این پیمان توسط آمریکا از آن پیروی می‌کنند، اما واشنگتن مسکو و پکن را به انجام آزمایشات کم‌ توان یا زیرزمینی متهم کرده است؛ اتهاماتی که روسیه و چین آنها را رد کرده‌اند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha