به گزارش ایسنا، مجید فراهانی با اشاره به اینکه منطقه 7 شهرداری تهران نمادی از کل پایتخت است، گفت: محلات توسعه یافته و محلات کمتر توسعه یافته در این منطقه وجود دارند و این منطقه را می توان نمادی از تهران دانست.
وی افزود: به واسطه هویت و قدمت منطقه، چالش های مختلفی وجود دارد. منطقه 7 به خاطر قدمت در زمینه سهم واحدهای مسکونی نوساز با کسب رتبه 18 در سطح مناطق دیگر در رتبه پایینی قرار دارد و قدمت منطقه سبب چالش بافت فرسوده شده است و وجود زلزله ای در سطح منطقه با خطراتی همراه است.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از چالش های جدی منطقه از لحاظ سرانه فضای سبز است. از گذشته این منطقه فقر زیست محیطی جدی داشته و پارک ها و جنگل کاری در رتبه پایین قرار دارد. این نشان می دهد مشکل جدی منطقه فضای سبز است که تملک باغات برای تبدیل به پارک به خوبی انجام شده که باید این روند ادامه پیدا کند.
وی با اشاره وضعیت تحصیلی مردم این منطقه از پایتخت افزود: مردم تهران در منطقه 7 از نظر سطح تحصیلات عالی رتبه ششم را دارند که نشان می دهد بافت منطقه دارای نیروی با سواد است و 95 درصد مردم منطقه 7 با سواد هستند که نکته قوت است.
فراهانی با اشاره به اینکه این منطقه از حیث پرداخت دیون به پیمانکاران خوب عمل کرده است ، اضافه کرد: مدیریت خوبی از حیث مالی در منطقه اتفاق افتاده است. همچنین از جمله کارهای خوبی که در این منطقه پیگیری شده است توسعه پل های مکانیزه است. با توجه به ایستگاه مترو که وجود دارد تمرکز بر پل های مکانیزه به خصوص اطراف ایستگاه های مترو ارزشمند بوده است و بحث آسیب های اجتماعی به خصوص در جنوب پهنه شرقی مطرح است که باید فعالیت خوبی باید صورت بگیرد.
وی با اشاره به ابر چالش هایی که شورایاران در منطقه مورد بررسی قرار داده اند، گفت: مشکل عبور و مرور و ورود و خروج از محدوده محله ارامنه ، تغییر کاربری مسکونی به تجاری و انبار داری محله امجدیه، تکمیل و راه اندازی مجموعه نیمه تمام مجموعه ورزشی مرودشت، کمبود شدید فضای سبز و امکان تفریحی در اکثر محلات، پارکینگ طبقاتی محله خواجه نظام الملک، محدود بودن محله دبستان به یک خروجی و یک ورودی، مبلمان شهری محله سهروردی و نبود پاتوق محلی، تولید و توزیع آسان مواد مخدر در سطح محله شاهد، عدم تعریض کامل خیابان اندیشه اصلی، احداث پای ماشین رو بصورت یکطرفه روی بزرگراه شهید صیاد، آسیب های اجتماعی ناشی از اجرای طرح این میدان امام حسین (ع)، کارگران ساختمانی فصلی محله نیلوفر از جمله مشکلات است.
فراهانی تصریح کرد: واقعیت این است در کنار انجام کارهای خوب باید فکر اساسی برای تعریف پروژه هایی جهت انجام ابر چالش ها انجام داد.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت کرونا در ایران گفت: مشکلات اقتصادی که کرونا ایجاد کرده موجب شده تا تحقق پذیری بودجه را با مشکلاتی مواجه کند. شهرداری تهران مانند دولت نیست بتواند مشکل مالی را با راه های مختلف حل کند بلکه بایستی درآمد داشته باشد .
وی ادامه داد: در شرایط سخت هستیم که در طول سی سال گذشته تکرار نشده است. مراجعه مردم برای گرفتن پروانه ساختمانی که 50 درصد درآمد شهر تهران از این محل است. با این که مزایای زیادی قائل شده ایم با این وجود اوضاع مردم به لحاظ اقتصادی به گونه ای است که در این زمینه ها سرمایه گذاری نمی کند.
فراهانی با بیان اینکه هنر شهرداری و شورایاران این است که در این شرایط به موفقیت دست پیدا کنند، خاطر نشان کرد: برای حل مشکلات مردم باید تسهیل گری کرد و در حوزه مدیریتی تله بنیان گذار داریم که عنوان می شود کارهایی که از قبل انجام می شده درست است و مدیران در همان تله می افتند و هیچگونه خلاقیتی ندارند. لزوما کاری که از قبل انجام می شده صحیح نبوده است.
بنا براعلام روابط عمومی شورای شهر، فراهانی در پایان تاکید کرد: باید مدام فکر و خلاقیت داشت و اعتماد سرمایه گذاران برای توسعه پروژه های کوچک مقیاس محلی را جلب کرد. باید شورایاران با توجه به حضور در محله فرصت های محله را احصا کرد.
انتهای پیام
نظرات