• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99040302289
  • خبرنگار : 71623

مجوز برای بکارگیری ۲۰۰ سرباز نخبه در طرح سرباز تاپ گرفته شد

مجوز برای بکارگیری ۲۰۰ سرباز نخبه در طرح سرباز تاپ گرفته شد

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت اعلام کرد که مجوز به کارگیری ۲۰۰ سرباز نخبه در بخش صنعت، معدن و تجارت در چارچوب طرح سرباز تاپ از ستاد کل نیروهای مسلح گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، برات قبادیان امروز (سه‌شنبه) در نشستی خبری با بیان اینکه تاکنون ۵۱۱ دانشجو، ۵۳۳ استاد و ۱۳۶ سرباز در سامانه طرح تاپ ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: هدفگذاری برای ثبت نام ۱۷ هزار و ۱۷۷ بنگاه صنعتی، معدنی و تجاری در طرح تاپ انجام شد که تاکنون ۱۰ هزار و ۳۰۰ بنگاه ثبت نام کرده اند که ۶۰ درصد اهداف محقق شد. همچنین در زمینه پروژه‌ها برای ثبت نام تعداد ۸ هزار و ۵۸۹ پروژه در طرح تاپ هدفگذاری شده بود که تاکنون ۳ هزار و ۴۲۲ پروژه در سامانه طرح تاپ، ثبت نام شده است. 

وی همچنین با بیان اینکه وزارت صمت از دو سال پیش ۱۴۰۶ محصول را برای بومی سازی و کاهش ارزبری و قطع وابستگی هدفگذاری کرده، تصریح کرد: اجرای مدل‌های چرخه بهره‌وری در بخش صمت در دستور کار قرار دارد و در ۲۰ بنگاه بزرگ صنعتی دنبال می‌شود.

این مقام مسئول در ادامه از انعقاد تفاهم نامه ای با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای استفاده از اساتید و دانشجویان در طرح تاپ خبر داد و گفت: موضوع کارآموزی دانشجویان با تفاهم نامه ای با وزارت علوم و راه اندازی یک سامانه تقاضا محور برای به کارگیری دانشجویان کارآموز در مقطع کاردانی به کارشناسی اجرایی شده است. طرح کارورزی نیز مخصوص فارغ التحصیلانی است که سربازی رفته اند و اکنون دنبال شغل می گردند که ارایه مهارت‌های لازم به این قشر برای ورود به بازار کار در این طرح دنبال می‌شود.

کرونا روی تاپ تاثیر نداشت

قبادیان با اشاره به اینکه طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار( تاپ) از سال ۱۳۹۷ شروع شده، در سال ۱۳۹۸ آزمایشی( پایلوت) دنبال شده و در سال ۱۳۹۹ به صورت وسیع در حال اجرا است، تصریح کرد: کرونا روی اجرای طرح دانشجو تاپ و استاد تاپ تاثیری نداشته و استفاده از فناوری های نوین ارتباطی در دوران قرنطینه و کرونا به کمک طرح تاپ آمده است. 

به گزارش ایسنا، اسفند ماه سال 1397 مرحله نخست سامانه طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ)، با هدف ثبت نام بنگاه های صنعتی، معدنی و تجاری و نیز ثبت نیازهای پژوهشی و فناورانه آنها از سوی وزارت صمت رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha