به گزارش ایسنا، جدیدترین اخبار حاکی از آن است که رئیس جمهوری به وزیر اقتصاد برای تسهیل شرایط ورود شرکتهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس دستور داده و از از وزیر اقتصاد خواست تسهیل شرایط ورود شرکت های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس را پیگیری کرده و حتی الامکان یک بازار اختصاصی به منظور پذیرش شرکت های دانش بنیان و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال ایجاد شود.
از سوی دیگر تفاهم نامه همکاری ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکتها به بازار سرمایه بین اتاق بازرگانی، حسابرسی، بورس تهران و فرابورس امضا و در این مراسم حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سعی کردیم، دستورالعمل پذیرش را تسهیل کنیم به همین دلیل سازمان بورس و اوراق بهادار فرایند را به بورس تهران و فرابورس واگذار کرد. با توجه به جلساتی که در اتاق بازرگانی داشتیم قرار شد نرم افزاری تهیه شود تا شرکتهای عضو اتاق بازرگانی، بتوانند از طریق پنجره واحد در بازار سرمایه پذیرش شودند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: بخش خصوصی از روند طولانی بودن پذیرش در بورس گلایه داشتند، از همین رو و به منظور کوتاهی فرایند پذیرش این تفاهم نامه امضا شد تا قبل از پذیرش، بسیاری از کارها، مانند صورتهای مالی شرکتها انجام شود.
زمزمههای راه اندازی بورس املاک
قالیباف اصل همچنین به بحث بورس املاک مستغلات اشاره کرد و گفت: قرار است علاوه بر املاک، امتیازات اموال نیز معامله شود و در حوزه املاک ۲ مشکل نقدشوندگی و کشف قیمت داریم. ایجاد بورس املاک ایده خوبی است، زیرا بسیاری از نهادهای دولتی و خصوصی، املاک و اموال زیاد دارند، اما نمیتوانند نقد کنند بورس املاک به عنوان ابزار تامین مالی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این بورس املاک و مستغلات شرکت سهامی عام است ادامه داد: این بورس بیشتر با محوریت بخش خصوصی است و سهام آن بعد از پذیره نویسی، به مردم واگذار میشود و به نقد شوندگی اموال کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات