• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99070705432
  • خبرنگار : 71496

اشتیه: کشورهای عربی به قطعنامه‌های حمایت از فلسطین در برابر اخاذی ‌اسرائیل پایبند نبودند

اشتیه: کشورهای عربی به قطعنامه‌های حمایت از فلسطین در برابر اخاذی ‌اسرائیل پایبند نبودند

نخست وزیر دولت وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین با تاکید بر استمرار بحران مالی به دلیل پافشاری رژیم صهیونیستی بر مصادره درآمدهای مالیاتی و نیز نبود حمایتی از سوی کشورهای عربی برای فلسطینی‌ها، اعلام کرد، دولت تمام تلاش خود را برای برگزاری موفق انتخاباتی که به توافق دو جنبش فتح و حماس و سایر گروه‌های فلسطینی رسیده، انجام خواهد داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی چاپ لندن، محمد اشتیه، نخست وزیر وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین در آغاز جلسه امروز کابینه ضمن تبریک تصمیم برای برگزاری انتخابات گفت: انتخابات به منزله بند اول نامه ماموریت رئیس تشکیلات خودگردان برای دولت است.

اشتیه با به چالش کشیدن توطئه‌هایی که علیه مساله فلسطین در دست اجرا است، گفت: ما مقاومت خواهیم کرد و هرگز در برابر توطئه‌هایی که علیه‌مان انجام می‌شوند، شکست نخواهیم خورد، اسرائیل و آمریکا می‌خواهند ما را شکست دهند تا تسلیم شویم و طرح آنها را بپذیریم اما ما هرگز تسلیم نخواهیم شد.

او افزود: کشورهای عربی به قطعنامه‌های مالی در حمایت از فلسطین در برابر باج‌خواهی‌ها پایبند نبودند.

همچنین نخست وزیر فلسطین تاکید کرد: حقوق کارمندان دولتی زمانی که بدون هیچ‌گونه باج‌خواهی سیاسی از سوی اسرائیل و یا آمریکا دریافت شوند، به شکل کامل پرداخت خواهند شد.

اشتیه در ادامه ضمن ابراز اطمینان نسبت به اینکه این روز دور نیست، از درک نیروهای امنیتی، پزشکان و نیروهای حوزه بهداشت و سلامت که حتی یک روز هم کار خود را رها نکردند و نیز معلمانی که شرایط کشور را می‌فهمند، تقدیر و تشکر کرد.

همچنین او موضع‌گیری‌ و حمایت‌ کارمندان و مردم از مقاومت محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رهبری فلسطین در این تقابل سیاسی، بهداشتی و پیامدهای مالی آن را ستود.

برخی مسؤولان فلسطینی پیشتر اعلام کرده بودند که کشورهای عربی تسلیم فشارهای دولت آمریکا شده و حمایت‌های خود از تشکیلات خودگردان را قطع کردند، همچنین کشورهای عربی با درخواست وام فلسطینی‌ها برای جبران کسری بودجه‌شان تا زمانی که درآمدهای مالیاتی به دست‌شان برسد، موافقت نکردند.

دولت فلسطین در پی این بحران مالی مجبور شد تنها ۵۰ درصد از حقوق کارمندان دولتی را پرداخت کند.

تل‌آویو پس از آنکه تشکیلات خودگردان تمامی اشکال همکاری و هماهنگی امنیتی با آن را بر اساس تصمیم رهبران فلسطینی در تاریخ ۱۹ مه لغو کرد، روند انتقال درآمدهای حاصل از مالیات کالاهای عبوری از بنادرش به مناطق فلسطینی را که ارزش ماهانه آنها به حدود ۲۰۰ میلیون دلار می‌رسد، متوقف کرد.

این رژیم در مقابل ازسرگیری انتقال این مبالغ، بازگشت همکاری‌های امنیتی و اجرای توافق هماهنگی امنیتی را خواستار شد که تشکیلات خودگردان با وجود تلاش‌های میانجیگران اروپایی متعددی برای حل این بحران، آن را نپذیرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha