• پنجشنبه / ۱۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99071007694
  • خبرنگار : 71282

در گفت وگو با ایسنا تاکید شد

تولیدکنندگان را از سرمایه گذاری در تولید پشیمان نکنیم!

تولیدکنندگان را از سرمایه گذاری در تولید پشیمان نکنیم!

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه در شرایط فعلی اقتصاد باید با بخش تولید مهربان تر باشیم، جلوگیری از بسته شدن کارخانه ها و واردات بی رویه کالا را موجب تقویت تولید داخلی و اشتغالزایی و درآمدزایی دانست.

رحمت اله پورموسی در گفت وگو با ایسنا، استفاده از ظرفیتها و توان تولید و صنایع داخلی را بهترین راهکار جبران کاهش درآمدهای نفتی و کسری بودجه دولت عنوان کرد و گفت: در داخل کشور منابع زیادی داریم که باید از آنها استفاده کنیم. در بخش صنایع پیشرفتهای خوبی داشتیم و باید تا می توانیم تولید را در بخش کشاورزی و صنایع افزایش دهیم.

وی ادامه داد:یکی از مسایلی که به اقتصاد کشور و تولید داخل ضربه زده واردات بی رویه کالاهایی است که در داخل تولید می شود. اگر جلوی واردات بی رویه کالا را بگیریم و منابع کافی و مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان را فراهم کنیم از محل تقویت تولید و رونق کارخانه ها اشتغالزایی و درآمدزایی حاصل می شود و به تدریج نیازی به دلارهای نفتی برای اداره کشور نخواهیم داشت.

با بخش تولید مهربانتر باشیم و کارخانه ها را نبندیم

این فعال حوزه کار حمایت از تولیدکنندگان را در شرایط فعلی اقتصاد مورد تاکید قرار داد و گفت: شرایط کنونی به گونه ای است که باید با بخش تولید مهربان تر باشیم، در بحث مالیاتها به کارگاهها فشار نیاوریم و در بازپرداخت تسهیلات زمان بیشتری را به تولیدکننده بدهیم و از کارفرمایان خوش حساب حمایت کنیم.

پورموسی اقدام قوه قضاییه در جلوگیری از بسته شدن کارخانه ها را مثبت و اثرگذار دانست و گفت: ورود قوه قضاییه باعث می شود تا حداقل از تعطیلی کارخانه ها جلوگیری شود. منتها در گزارشهای اخیری که از چند کارخانه پخش شد دیدیم که همچنان تعطیل بودند و پس از صحبت خبرنگار با نگهبانان مشخص می شد که علیرغم وعده بازگشایی هنوز بسته مانده اند. لذا در این شرایط اقتصادی باز شدن کارخانه های تعطیل شده باید سرعت بگیرد و کارگران به کار برگردند تا معیشت خانوارهای کارگری به خطر نیفتد.

 تولیدکنندگان را از  سرمایه گذاری در تولید پشیمان نکنیم

به گفته وی عدم حمایت از بخش تولید باعث می شود تا تولیدکنندگان رغبتی به انجام فعالیتهای تولیدی نشان ندهند و از اینکه سرمایه های خود را در بخش تولید به کار گرفته اند پشیمان شوند.

این فعال حوزه کار تصریح کرد: بانکها باید در سود و زیان کارخانه ها شریک باشند و فقط به سودآوری خود فکر نکنند در غیر این صورت همه تولیدکنندگان محکوم به فنا می شوند؛ لذا وزارت صمت و وزارت کار باید با قدرت این موارد را پیگیری کنند تا جلوی تعطیل شدن کارخانه ها و واحدهای تولیدی گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha