• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99071511584
  • خبرنگار : 71607

آژانس فضایی اروپا:

منتظر ایده‌های خوب شما هستیم

منتظر ایده‌های خوب شما هستیم

آژانس فضایی اروپا اخیرا در حساب کاربری خود در ایسنتاگرام ویدیویی جالب منتشر کرد و در توضیح آن درباره انرژی خورشیدی صحبت کرد.

به گزاش ایسنا، تولید انرژی خورشیدی در سال‌های اخیر بسیار ارزانتر و کارآمدتر شده است، اما هرچقدر هم که تکنولوژی پیشرفت کند، محدودیت‌های اساسی همیشه باقی خواهند ماند.

صفحات خورشیدی فقط می‌توانند در طول روز انرژی تولید کنند و مقدار زیادی از نور خورشید هم هنگام آمدن به زمین توسط جو جذب می‌شود. اما اگر در عوض بتوانیم انرژی خورشیدی را در فضا جمع آوری کرده و به سطح زمین بتابانیم چه خواهد شد؟ ما به دنبال ایده‌هایی با مضمون فناوری‌ها و مفاهیم ماهواره‌های خورشیدی هستیم که دقیقاً به ما در انجام این کار کمک خواهند کرد.

در خارج از جو، نور خورشید تا ۱۱ برابر شدیدتر از میزان تابش آن در اروپا است و نیروگاه‌های خورشیدی مستقر در فضا می‌توانند برای گرفتن حداکثر میزان نور ممکن ، "۲۴ در ۷" (تمام وقت) رو به خورشید باشند. ۲۴ در ۷ که در کشورهای غربی به صورت ۲۴/۷ نیز نمایش داده می‌شود، یک اصطلاح است که عبارت است از ارائه خدمات، یا در دنیای سایبر بروز شدن، در ۲۴ ساعت از شبانه روز و در تمام ۷ روز در هفته. به عبارت دیگر کار به صورت تمام وقت و بدون توقف.

 سپس ماهواره‌ها می‌توانند انرژی را پایین به سمت زمین، ماه یا سیارات دیگر انتقال دهند و آنجاست که یک منبع انرژی موجود به راحتی توانایی ما در کشف این مکان‌ها را افزایش خواهد داد. بخش‌هایی از سیستم‌های ماهواره‌ای انرژی خورشیدی در مقیاس کوچک در مدار نشان داده شده‌اند، اما برای عملی ساختن این فناوری، پیشرفت‌های فناوری در مناطق مختلف لازم است. به عنوان مثال، ما باید توانایی خود را در تولید و استقرار سازه‌های بسیار بزرگ و همچنین تبدیل و انتقال انرژی به طور موثر بهبود بخشیم. هنگامی که این فناوری با اطمینان و کارآیی در شبکه‌های برق موجود در زمین ادغام شود، می‌توانیم شاهد تأمین مداوم انرژی خورشیدی از فضا، حتی در طول شب‌های طولانی زمستان باشیم. علاوه بر کاهش فشار بر ظرفیت ذخیره سازی، توانایی انتقال بی سیم انرژی به هر مکانی در کره زمین به ما امکان می‌دهد تا انرژی را دقیقاً در مکان مورد نیاز تأمین کنیم. حال از شما برای ارائه جدیدترین ایده‌ها در این حوزه دعوت می‌کنیم. به این سایت مراجعه و پس از بررسی ایده خود را آنجا ارائه دهید.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha