• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۲:۳۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99090504312
  • خبرنگار : 71432

مقایسه واکنش متفاوت اروپا و آسیا در برابر کرونا

مقایسه واکنش متفاوت اروپا و آسیا در برابر کرونا

موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آسیا رو به افزایش است اما در مقایسه با کشورهای غربی به قطره ای در اقیانوس تشبیه شده است.

به گزارش ایسنا، زمستان در برخی مناطق آسیا آغاز شده و در سراسر این قاره در بسیاری از کشورها و شهرها که پیش از این توانسته بودند موارد ابتلا به کووید-۱۹ را تحت کنترل درآورند، دوباره روند افزایشی پیدا کرده است.

هفته گذشته موارد روزانه ابتلا به کووید-۱۹ در ژاپن از زمان آغاز همه گیری به بالاترین رقم رسید و از رقم ۲۰۰۰ مورد برای پنج روز متوالی فراتر رفت.

در کره جنوبی نیز موارد روزانه ابتلا، مجدد روند افزایشی پیدا کرده و به رقم ۳۰۰ نفر رسیده که از اواخر ماه اوت بالاترین آمار بوده است.

در همین حال پس از ظهور چندین خوشه جدید کروناویروس، موج چهارم شیوع این بیماری در هنگ کنگ نیز اعلام شد. همچنین موارد روزانه ابتلا که در اوایل ماه نوامبر یک رقمی بود در هفته گذشته افزایش یافت و روز سه شنبه به ۸۰ مورد رسید.

با این حال به نظر می‌رسد افزایش موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کشورهای آسیایی در مقایسه با موج دوم بیماری در ایالات متحده و اروپا، بسیار خفیف‌تر است.

دیوید نابارو، سفیر ویژه کووید ۱۹ در سازمان جهانی بهداشت در گفت و گویی با یک روزنامه سوئیسی می‌گوید: آسیا برخلاف اروپا از زمان آغاز همه‌گیری، هنوز شماری از محدودیت‌ها و نیز مراقبت‌های فردی را به صورت دائم تسهیل نکرده است. مردم کشورهای آسیایی همچنان به طور کامل در اعمال مقررات بهداشتی مشارکت دارند و رفتارهای اجتماعی و فردیِ آنها به گونه‌ای در جریان است که کار را برای فعالیت ویروس دشوار می‌کند. آنها همچنان فاصله خود را از دیگران حفظ می‌کنند، ماسک می‌زنند، هنگام بیماری خودقرنطینگی را جدی می‌گیرند، دست‌ها و سطوح را شسته و ضدعفونی می کنند و در نهایت نیز ملزم به مراقبت از گروه‌های آسیب پذیر اجتماعشان هستند.

علاوه بر این در کشورهای آسیایی که موفقیت بیشتری در کنترل همه‌گیری داشته‌اند پس از پایان موج اول نیز مقرراتی چون محدود کردن ظرفیت سفرها، کاهش فعالیت وسایل نقلیه عمومی از ساعت ۱۰ شب به بعد، جلوگیری از تجمعات بالای ۱۰ نفر و تست گیری از کارکنان و پرسنل مراکز درمانی و آسایشگاه‌ها همچنان ادامه پیدا کرد.

به گفته این کارشناس سازمان جهانی بهداشت، در آسیا برخلاف اروپا زیرساخت‌های مقابله با همه‌گیری آماده‌تر بوده و پیش‌بینی می‌شود که همین فقدان زیرساخت، اروپا را در برابر موج سوم کرونا قرار دهد.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، این درحالیست که سازمان جهانی بهداشت همزمان با فرارسیدن تعطیلات کریسمس در اروپا و آمریکا نسبت به احتمال تسهیل محدودیت‌ها و مقررات کرونایی در این کشورها و پیامدهای آن در هفته‌های آتی ابراز نگرانی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha