• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99091007820
  • خبرنگار : 30054

تفاوت کاریابی با اشتغال هوشمند

تفاوت کاریابی با اشتغال هوشمند

یکی از دغدغه‌های افراد جامعه در هر سنی، پیدا کردن شغلی مناسب در راستای استعدادهایشان است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام رشدانا، در گذشته، سیستم کاریابی حضوری تا حدی این دغدغه را در ذهن مخاطب حل می‌کرد اما امروزه با گسترده‌تر شدن دامنه مشاغل و امکان فعالیت به شکل دورکاری، کاریابی‌های اینترنتی ظهور کرده‌اند.

با این حال همچنان بخشی از کارجویان و متقاضیان شغل، نگران هستند که آیا رزومه آن‌ها توسط کارفرما دیده می‌شود یا نه؟ همچنین، در میان افرادی که به مراتب با تجربه‌تر و شناخته شده‌تر هستند، شانس دیده شدن دارند یا خیر؟

سامانه اشتغال هوشمند رشدانا

یکی از مهم‌ترین چالش‌های هر سازمان یا کسب‌ و کار جذب نیروی متخصص و ماهر است که در حال حاضر، تعداد این افراد بسیار کم بوده و شاید از حداقل تصور هم کمتر باشد.

دپارتمان اشتغال هوشمند، زیرمجموعه پلتفرم توانمندسازی نیروی انسانی رشدانا است که در سال ۱۳۹۸ با توجه به نیازهای جامعه متخصصین و کسب و کارهای مختلف و همچنین استخدام افراد متخصص و کارآزموده ایجاد شد.

دلیل تشکیل این دپارتمان، در راستای تحقق اهداف دپارتمان توانمندسازی رشدانا (تکمیل روند پرورش نیروی با مهارت و استخدام افراد کارآزموده) بوده است. در ادامه متن، به توضیح بیشتری پیرامون این موضوع می‌پردازیم.

در بخش توانمندسازی، نیروی انسانی و متقاضیان مهارت‌آموزی وارد رشدانا می‌شوند و با گذراندن دوره‌های مهارتی به شکل عملی و تئوری، تجربه لازم را برای ورود به بازارکار به دست می‌آورند. با این حال، ممکن است برخی از این افراد متخصص نتوانند شغل مناسب خود را در بازارکار پیدا کنند. در این مرحله، واحد جذب و اشتغال هوشمند رشدانا وارد عمل می‌شود.

کارفرمایانی که در راستای مهارت‌های رشدآموختگان رشدانا نیاز به نیرو داشته باشند، در اولویت هستند. رشدانا رزومه افراد کارجو را در اختیار کارفرمایانی که درخواست نیروی انسانی ثبت کرده‌اند، قرار می‌دهد؛ سپس این فرآیند ادامه پیدا می‌کند تا نیاز هر دو طرف یعنی کارفرما و کارجو برطرف شود.

چه تفاوتی بین کاریابی های اینترنتی و اشتغال هوشمند وجود دارد؟

چندین تفاوت اساسی بین کاریابی‌های اینترنتی و سامانه اشتغال هوشمند رشدانا وجود دارد که در ادامه بیشتر بررسی می‌کنیم:

نحوه ثبت‌نام کارجو و متقاضی کار

در اولین مرحله، کارجوی مهارت دیده (از رشدانا یا هر روش دیگر) وارد سایت سامانه اشتغال هوشمند شده و رزومه خود را ثبت می‌کند. دقت داشته باشید، بهتر است دوره‌های توانمندسازی خود را در رشدانا بگذرانید و سپس وارد سامانه اشتغال هوشمند شوید.

اگر به شکل آزاد و خارج از رشدانا هم مهارت‌آموزی کرده‌اید، هیچ تفاوتی ندارد و می‌توانید رزومه خود را در این سامانه ثبت کنید.

ثبت نمونه‌کارهای با کیفیت از کارجو

در این سیستم، از متقاضیان کار درخواست می‌شود تا چندین نمونه‌کار با کیفیت و مناسب از مهارت‌های خود را ارائه دهند تا در اختیار کارفرمایان و درخواست‌کنندگان نیروی انسانی قرار گیرد.

تست‌های روانشناسی و شخصیت شناسی شغلی برای شناخت روحیات کارجو

در رشدانا تست‌های مختلفی از جمله تست MBTI که یکی از مطرح‌ترین متدهای تستی و روانشناسی دنیا است، برگزار می‌شود. این تست‌ها به کارجو کمک می‌کنند روحیات خود را بهتر بشناسد و در راستای استعداد و توانمندی‌های خودش به بازارکار ورود پیدا کند؛ این تست‌ها از جمله اتفاقاتی هستند که در کمتر سایت کاریابی ارائه می‌شود.

اعمال فیلترهای مختلف در جهت سهولت انتخاب از بین متقاضیان کار

سامانه اشتغال هوشمند برای هر دو نفر، یعنی کارجو و کارفرما، امکانات زیادی فراهم کرده که فرآیند گزینش و انتخاب را تسهیل می‌کند. یکی از این امکانات، فیلترشدن کارجویان براساس ویژگی‌های مورد نظر کارفرما است.

کارفرما بعد از ثبت موقعیت شغلی مورد نظر در سامانه اشتغال هوشمند، به بی‌نهایت رزومه از متقاضی کار دسترسی خواهد داشت که این مسئله، نحوه انتخاب را کمی سخت می‌کند.

با ابزاری مانند فیلتر کردن اطلاعات متقاضیان کار براساس چند ویژگی شاخص مثل میزان تسلط کارجو، کارفرما به گزینه‌های محدودتر اما نزدیک‌تر به نیاز خود، دسترسی پیدا می‌کند.

سیستم برقراری ارتباط و تعامل بین کارفرما و کارجو

اغلب کاریابی‌های اینترنتی فقط کارجو را به کارفرما معرفی می‌کنند و مراحل بعدی به عهده خودشان است؛ یعنی شما به عنوان کارفرما یا کارجو، یک رزومه یا موقعیت شغلی ایجاد می‌کنید و منتظر می‌شوید تا دیگری به شما دسترسی پیدا کند و ارتباط شکل بگیرد. اما در سامانه اشتغال هوشمند رشدانا، این قضیه تا حدودی متفاوت است.

کارفرما و کارجو هر دو درخواست خود را ثبت می‌کنند و این درخواست‌ها به دقت ارزیابی می‌شوند. سپس کارفرما و کارجو ارتباط برقرار می‌کنند اما این مرحله زیرنظر رشدانا صورت می‌گیرد و همچنان هر دو طرف برای قبول یا رد دیگری، می‌توانند از مشاورین رشدانا بهره‌مند شوند؛ برای مثال اگر کارجو درباره کارفرما یا وظایف شغلی خود تردید داشته باشد، می‌تواند موضوع را با مشاوران دپارتمان جذب رشدانا مطرح کند تا در صورت امکان، این نقاط مبهم حل شوند.

اگر نتوانستید شغل مورد نظر خود را پیدا کنید، هیچ اشکالی ندارد. رزومه شما در رشدانا بایگانی می‌شود تا با اولین درخواست از سمت کارفرما، دوباره فرآیند معرفی و استخدام شما به جریان بیفتد.

ورود به سامانه اشتغال هوشمند رشدانا:  jazb.roshdana.com

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha