• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99091108302
  • خبرنگار : 71592

استقبال گروه های فلسطینی از بیانیه قاهره پیرامون محاصره غزه

استقبال گروه های فلسطینی از بیانیه قاهره پیرامون محاصره غزه

جنبش مقاومت اسلامی حماس و جنبش فتح از بیانیه نهاد ریاست جمهوری مصر پیرامون تلاش های قاهره برای کاهش درد و رنج اهالی نوار غزه و ادامه تلاش ها برای برقراری آشتی ملی فلسطین استقبال کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، طاهر النونو، مشاور رسانه ای اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس گفت، این جنبش از بیانیه نهاد ریاست جمهوری مصر پس از دیدار عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری این کشور و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین استقبال می کند.

در این بیانیه ریاست جمهوری مصر بر ادامه تلاش های خود در کاهش گرفتاریهای اهالی نوار غزه تا پایان دادن به درد و رنج محاصره تاکید دارد و این بیانگر ماهیت روابط مستحکم میان مصر و ملت فلسطین است.

وی افزود: از تاکید مصر بر ادامه تلاش ها برای تحقق آشتی ملی فلسطین استقبال می کنیم و همواره حامی این تلاش ها برای تحقق اتحاد ملت فلسطین، پایان یافتن دودستگی، تدوین اصول رهبری، ملی و سیاسی مبتنی بر مشارکت در اداره و تصمیم گیری بوده و هستیم.

عباس و سیسی طی دیداری در قاهره با حضور وزیر خارجه مصر و سفیر فلسطین در قاهره و دیگر مقامات از سوی دو طرف، آخرین تحولات مساله فلسطین و روند صلح در خاورمیانه را بررسی کردند.

طبق بیانیه نهاد ریاست جمهوری مصر، سیسی در این دیدار گفت، قاهره به تلاش های خود برای برقراری آشتی ملی و دستیابی به توافق سیاسی در چارچوب یک دیدگاه متحد میان همه گروههای فلسطینی به طوری که اتحاد و منافع ملت فلسطین در نظر گرفته شود، ادامه می دهد. قاهره به دنبال حفظ امنیت و ثبات ملت فلسطین و بهبود اوضاع انسانی، معیشتی و اقتصادی غزه است.

همچنین عزام الاحمد، عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین و کمیته مرکزی فتح گفت، اردن و مصر با نظر عباس برای برگزاری کنفرانس بین المللی روند صلح زیر نظر سازمان ملل موافقت کردند.

وی گفت، حسام زکی، معاون دبیرکل اتحادیه عرب از هماهنگی اردن و مصر درباره این چشم انداز محمود عباس پرده برداشت.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز دوشنبه پس از سفر دوره ای به اردن و مصر و دیدار با مقامات این کشور به رام الله بازگشت. وی در این سفر تحولات سیاسی، فرصت های برگزاری کنفرانس بین المللی احیای روند صلح را در پی بروز تغییرات سیاسی از جمله تغییر دولت آمریکا بررسی کرد.

۲۵ سپتامبر عباس از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل درخواست کرد ابتدای ۲۰۲۱ به منظور اجرای راه کار تشکیل دو کشوری و پایان دادن به اشغالگری و تحقق استقلال کشور فلسطین به پایتختی قدس کنفرانس بین المللی صلح را ترتیب دهد.

الاحمد گفت، تنظیم و هماهنگ کردن شرایط کشورهای عربی هدف فلسطین برای حمایت از مساله فلسطین است و درباره این مساله میان فلسطین و کشورهای عربی همکاری و هماهنگی وجود دارد.

وی با بیان اینکه فلسطین با نظارت منحصر به فرد آمریکا بر مذاکرات با رژیم صهیونیستی مخالف است، بدون بیان جزئیاتی گفت، عباس به زودی به دیگر کشورهای عربی هم سفر خواهد کرد.

از آوریل ۲۰۱۴ مذاکرات صلح میان فلسطین و رژیم صهیونیستی در پی مخالفت این رژیم با توقف شهرک سازی، آزادی بازداشتی های قدیمی، امتناع از گزینه راه کار تشکیل دو کشوری که بر تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تصریح دارد، متوقف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha