• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99092620678
  • خبرنگار : 71594

پیام معاون حقوقی قوه قضاییه به مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه

پیام معاون حقوقی قوه قضاییه به مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، در پیامی هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مصدق در پیامی هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه را به پژوهشگران، اساتید حوزه و دانشگاه‌ و تلاشگران عرصه علم و فناوری تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَنْ یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْرًا کَثِیرًاوَمَا یَذَّکَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ(سوره بقره آیه ۲۶۹)

امروزه ایران اسلامی به تأسی از آموزه‌های عمیق دین مبین اسلام و سرلوحه قرار دادن عزت ‌مداری در کنار توسعه و پیشرفت، به جایگاه‌های برجسته در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری در منطقه، جهان اسلام و جهان دست یافته است. در این میان نقش بسزای تحقیق و پژوهش در طی کردن مسیر دانایی و دستیابی به جایگاه‌های شایسته علمی کشور انکارناپذیر می‌نماید.

ابعاد و گستره پژوهش‌ و تحقیق و بهره‌مندی از دستاوردها و نتایج حاصل از آن به عرصه‌های خاص علمی یا فناوری محدود نبوده و این مهم در قوه قضاییه از جایگاه بسیار ارزنده برخوردار است. «معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه» با اعتقاد به پیوند ناگسستنی راهبردهای سند «تحول قضایی» و برنامه‌های توسعه قضایی با تحقیق و پژوهش، تحقق این مهم را از اولویت‌های اساسی خود قرار داده است. در این راستا به منظور تقویت ساختارهای پژوهشی و تحقیقات حقوقی قضایی و سامان‌بخشی به این عرصه، «دستورالعمل ساماندهی پژوهش در قوه قضاییه» را با اهدافی نظیر هدفمندی در انجام مطالعات و تحقیقات، جلوگیری از انجام مطالعات موازی و تکراری، پیشگیری از هدررفت بودجه‌های مربوط و نظم بخشی به ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی کشور تدوین کرده و برای تأیید و تصویب به محضر ریاست معظم قوه قضاییه ارسال کرده است و امیدوار است تصویب و اجرای این دستورالعمل، فعالیت‌های علمی و پژوهشی دستگاه قضایی کشور را انسجام و نظمی نوین ببخشد.    

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران مراکز علمی پژوهشی و اساتید دانشگاه‌های کشور به خصوص پژوهشگران ارجمند مراکز پژوهشی قوه قضاییه، فرصت را غنیمت شمرده، ۲۷ آذرماه یاد و خاطره عالم نستوه، شهید آیت‌الله مفتح را گرامی داشته و روز «وحدت حوزه و دانشگاه» را تبریک عرض می‌کنم و رجا واثق دارم، پیوند روزافزون این دو نهاد، دستاوردهای میمون و مبارکی را در سوق دادن کشور به سوی تعالی و پیشرفت به همراه داشته باشد.   

محمد مصدق»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha