• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99100201438
  • خبرنگار : 71129

تاکید چین به آمریکا برای توقف "اقدامات اشتباه"

تاکید چین به آمریکا برای توقف "اقدامات اشتباه"

پس از آنکه آمریکا دستور اعمال محدودیت‌هایی را علیه کارخانجاتی که با ارتش‌های روسیه و چین ارتباط داشتند، صادر کرد، دولت پکن امروز (سه شنبه) به آمریکا تاکید کرد تا اقدامات نادرست خود را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین در یک نشست خبری گفت: آمریکا از مفهوم امنیت ملی برای سرکوب کمپانی‌های خارجی استفاده می‌کند.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه فهرستی از کمپانی‌هایی را منتشر کرد که با ارتش‌های چین و روسیه در ارتباط هستند و بر این اساس، محدودیت‌هایی را علیه این کمپانی‌ها در خرید محصولات و فناورهای آمریکایی وضع کرده است.

ماه گذشته میلادی وزارت بازرگانی آمریکا پیش نویس فهرستی از کمپانی‌هایی را ارائه کرد که با ارتش‌های چین یا روسیه در ارتباط بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha