• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99102014519
  • خبرنگار : 71477

ترودو: ترامپ و دیگر سیاستمداران باعث تحریک خشونت‌ها در کنگره شدند

ترودو: ترامپ و دیگر سیاستمداران باعث تحریک خشونت‌ها در کنگره شدند

نخست وزیر کانادا تاکید کرد، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا و دیگر سیاستمداران باعث تحریک حمله خشونت‌آمیز روز پنجشنبه به ساختمان کنگره شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در کنفرانسی خبری گفت: آنچه ما شاهد بودیم حمله به دموکراسی توسط آشوبگران خشونت‌طلب بود که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا و دیگر سیاستمداران تحریک شده بودند.

این اظهارات انتقادی‌ترین اظهارات ترودو علیه دولت ترامپ محسوب می‌شوند.

وی گفت: همان‌طور که این واقعه همچنان شوک‌کننده، عمیقا نگران‌کننده و صریحا ناراحت‌کننده است، ما همچنین اخیرا شاهد بودیم که دموکراسی در آمریکا، نزدیک‌ترین متحد و همسایه‌مان، بسیار قوی و مقاوم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha