• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99110603733
  • خبرنگار : 99999

بن سلمان طرح پنج ساله صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را اعلام کرد

بن سلمان طرح پنج ساله صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را اعلام کرد

ولیعهد عربستان روز یکشنبه راهبرد جدید صندوق سرمایه‌گذاری عمومی این کشور را برای پنج سال آینده اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و رئیس هیئت مدیره صندوق سرمایه گذاری عمومی در یک سخنرانی گفت که هدف از این راهبرد، افزایش کیفیت زندگی و دستیابی به توسعه پایدار است.

موجودی این صندوق تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۷.۵ تریلیون ریال سعودی خواهد رسید.

او افزود که بناست تا پایان سال ۲۰۲۵ موجودی صندوق به چهار میلیون ریال عربستان برسد و ۱.۸ میلیون فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند.

به گفته ولیعهد عربستان سعودی بر اساس این طرح سالانه ۱۵۰ میلیارد ریال سعودی هزینه اقتصاد داخلی خواهد شد و دولت بخش خصوصی را شریکی بسیار مهم در این زمینه می‌بیند.

به گزارش ایندیپندنت، بن سلمان افزود تا پایان دوره پنج ساله، سهم شرکت‌های داخلی از طرح‌های عمرانی به شصت درصد خواهد رسید.

بن سلمان گفت که این طرح بخشی از چشم‌انداز «سعودی ۲۰۳۰» با هدف ایجاد بخش‌های جدید، شکل دادن به مشارکت‌های اقتصادی راهبردی و بومی‌سازی فناوری و دانش است تا «بر اثر توسعه و تنوع در اقتصاد کشور، جایگاه پادشاهی سعودی به عنوان شریک محبوب سرمایه‌گذاری در جهان تثبیت شود.»

پیشتر  بن سلمان پروژه عظیم «خط» را در شهری که «نئوم» نام خواهد گرفت، افتتاح کرد.  او در مراسم افتتاحیه این پروژه که هدفش بهره‌برداری از انرژی پاک و حفظ محیط زیست است، گفت: «این انقلابی در شهرسازی است برای انسان‌ها، جایی که انسان‌ها در اولویت‌اند...چرا باید منابع طبیعی را برای توسعه قربانی کرد؟ چرا باید سالانه یک میلیون انسان در تصادفات رانندگی جانشان را از دست بدهند؟»

او افزود که شهر یک میلیون نفری نئوم، صد و هفتاد کیلومتر عرض دارد و نود و پنج درصد انرژی مصرفی آن تجدیدپذیر است.

یکی از پروژه‌های مدرن و بلندپروازانه دولت عربستان، پروژه احداث «شهر هوشمند نئوم» است. این پروژه با استفاده از سرمایه‌گذاری‌های «صندوق سرمایه گذاری عمومی» آن کشور و سرمایه‌گذاری خصوصی به ‌انجام خواهد رسید و در صورت تحقق، می‌تواند به الگویی برای کشورهای منطقه تبدیل شود.

عملیات احداث این پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری در پاییز سال ۲۰۱۷ آغاز شد. عربستان در نظر دارد تا با احداث این مگاپروژه، بتواند رقیبی برای شهرهایی چون سنگاپور و دوبی در نزدیکی کانال سوئز ایجاد کند، و از مزایای اقتصادی و ژئوپلتیک آن پروژه بهره‌مند شود. این شهر، از انرژی‌های تجدیدپذیر بهره خواهد گرفت و انرژی مورد نیاز در بخش‌های مسکونی و تجاری آن، با اتکا به انرژی خورشیدی تامین خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha