• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99110705112
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

از ورود مقررات راهنمایی و رانندگی به کتب درسی تا برگزاری فوق برنامه ها

از ورود مقررات راهنمایی و رانندگی به کتب درسی تا برگزاری فوق برنامه ها

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با برشمردن فعالیت‌های آموزش‌وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی، عملکرد این نهاد را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در آئین اختتامیه جشنواره جوانه‌های راه که با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و در سالن جلسات وزارت مذکور برگزار شد، با اشاره به کاهش آمار و ارقام تصادفات، اظهار کرد: از آموزش‌وپرورش به‌عنوان یک دستگاه بزرگ و مؤثر انتظار می‌رود کارهای بزرگی در جهت ارتقای ایمنی انجام دهد.

وی افزود: در راستای افزایش ایمنی و کاهش حوادث دو موضوع را در دستور کارداریم که آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی در کتاب‌های درسی و دیگری آموزش این مقررات در قالب فوق‌برنامه‌های دانش آموزان است.

کاظمی تصریح کرد: در سه‌پایه تحصیلی سوم و چهارم ابتدایی و پایه دوازدهم متوسطه، دانش آموزان با قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و همچنین با وظایف پلیس آشنا می‌شوند. آشنایی دانش آموزان پایه چهارم با کمربند ایمنی و انواع وسایل نقلیه و آشنایی دانش آموزان پایه دوازدهم با ایمنی جاده‌ها ازجمله مصادیق این موضوع است.

وی اضافه کرد: کتاب‌های درسی محدودیت‌هایی دارند لذا باید از روش‌های دیگر نیز استفاده کرد بنابراین بخش دوم برنامه‌های آموزشی در خصوص مقررات راهنمایی و رانندگی در قالب فوق‌برنامه برای دانش آموزان ارائه می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی خاطرنشان کرد: تشکل همیار پلیس یکی از بزرگ‌ترین تشکل‌های دانش‌آموزی کشور است، در شرایط کرونایی این تشکل با 24 هزار عضو فعالیت خود را در فضای مجازی و در کانال مربوط در شبکه شاد ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به وجود تشکل فرهنگ یاران ترافیک، تصریح کرد: تاکنون بیش از یک‌صد هزار نفر از اعضای این تشکل را آموزش دادیم.

کاظمی با اشاره به تغییر شرایط فعالیت‌ها با شیوع کرونا و از سال قبل، اظهار کرد: از سال قبل برنامه‌های آموزشی خود و حوزه ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی را در فضای مجازی برگزار می‌کنیم، تولید و بارگذاری 5 هزار محتوا در شبکه شاد کانال همیاران پلیس ازجمله این فعالیت‌ها است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش افزود: فعالیت‌های اردویی و برگزاری جشنواره جوانه‌های راه نیز یکی دیگر از اقدامات فرهنگی و شروعی برای کارهای عمیق فرهنگی است لذا از سال تحصیلی جاری این جشنواره را به یک موضوع دائمی تبدیل کردیم.

وی از آمادگی کامل برای همکاری بیشتر با وزارت راه و شهرسازی در خصوص برگزاری جشنواره‌ها خبر داد و افزود: یکی از راه‌های افزایش ایمنی، تولید خودروهای متناسب با سن دانش آموزان برای استفاده در فرایند سرویس مدارس و اردوهای دانش‌آموزی است.

کاظمی بر تلاش بیشتر و مؤثر در افزایش ایمنی دانش آموزان تأکید و عنوان کرد:این جشنواره اقدامی بود برای کارهای فرهنگی عمیق‌تر در این موضوع بود لذا این برنامه را برای سال آینده برای 7 میلیون دانش‌آموز ارائه می‌کنیم.

گفتتی است؛ این جشنواره با شعار؛ عابر آگاه، راننده قانون‌مدار، جاده ایمن و خودرو ایمن و در رشته‌های هنرهای تجسمی ویژه دانش آموزان ازجمله؛ نقاشی، عکاسی، پوستر و کاریکاتور و با همکاری دو وزارت آموزش‌وپرورش و راه و شهرسازی و برخی نهادها و سازمان‌های همکار برگزار شد. بیش از شش هزار آثار در این جشنواره مشارکت داشتند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آمورش و پرورش، همچنین؛ در این آئین از علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی و هانی معلمی معاون وی با اهدای نشان افتخار و لوح تقدیر توسط وزارت راه و شهرسازی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha