• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99113022685
  • خبرنگار : 71402

کرملین، اوکراین را "کشور غیردوست" می‌داند

کرملین، اوکراین را "کشور غیردوست" می‌داند

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (پنجشنبه) گفت که اوکراین با توجه به اقدامات ضد روسی خود در سطح مقام‌های ارشدش یک کشور دوست به شمار نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف به خبرنگاران گفت: اوکراین یک کشور مستقل است ولی نه یک کشور دوست. فکر میکنیم این به دلیل اقدامات ضد روسی است که در رفتارهای دولت اوکراین مشهود است.

سخنگوی کرملین گفت که روسیه "قطعا کشور اوکراین را به رسمیت میشناسد اما از زمان وقوع کودتای تحت رویکرد بی ‌بند و بار کشورهای غربی، اوکراین به پروژه آن کشورهای غربی تبدیل شده است."

نشست ۲۲ فوریه پوتین – لوکاشنکو

به گفته سخنگوی کرملین، ولادیمیر پوتین و الکساندر لوکاشنکو، روسای جمهوری روسیه و بلاروس دوشنبه ۲۲ فوریه (چهارم اسفند) ملاقات میکنند.

اوایل امروز، رهبر بلاروس گفت با پوتین به این نتیجه رسیده اند که بعد از ۲۰ فوریه دیدار داشته باشند. پسکوف به خبرنگاران گفت: این نشست قطعا هفته آتی در ۲۲ فوریه برگزار میشود. این دو رئیس جمهور ملاقات خواهند کرد و ما انتظار داریم که مذاکرات اندکی طولانی باشند. دستورکار کاملا روشن است، روابط دوجانبه. قطعا موارد زیادی وجود دارد که لوکاشنکو مایل است با رئیس جمهوری روسیه در میان بگذارد، با توجه به اینکه مجمع ملی تمام بلاروسی‌ها به تازگی نشست خود را به اتمام رسانده است.  

سخنگوی کرملین ادامه داد: این مذاکرات روی تمام جنبه های مناسبات دوجانبه متمرکز خواهد بود و این روسای جمهوری همچنین در نظر دارند در رابطه با مشکلات بین‌المللی به تبادل نظر بپردازند.

تحریم‌های ضد روسیه

در همین حال سخنگوی کرملین امروز تاکید کرد، روسیه از دیدن ابتکارعمل‌های جدید درباره مسوول دانستن افرادی که خواستار تحریم روسیه هستند، متعجب نمی‌شود چرا که این ایده‌ها کاملا مرتبط هستند، به ویژه در بحبوحه استفاده بی‌حد از محدودیت‌ها.

نیکیتا میخالکوف، از فیلمسازان روسیه به تازگی گفته است، آن کسانی که از کشورهای خارجی می‌خواهند تا این کشور را با محدودیت‌هایی هدف قرار دهند، باید شهروندی روسیه از آنها گرفته شود.

پسکوف به خبرنگاران گفت: این یک ابتکارعمل پیشگامانه نیست. شاید اولگ دریپاسکا، تاجر روس اولین کسی باشد که گفت چنین لایحه ای باید معنادار باشد. گرچه او چنین مجازات سنگینی را پیشنهاد نداد، او گفت که چنین عملی باید به عنوان عملی قابل مجازات به لحاظ کیفری در نظر گرفته شود.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در ادامه گفت: من نمیگویم که این اقدامات چگونه باید با مجازات روبرو شوند، این فراتر از اختیارات من است اما معتقدم که این موضوع اکنون که ما شاهد ادامه سوءاستفاده از محدودیت‌ها هستیم، بسیار مرتبط باشد. چنین پیشنهاداتی به احتمال زیاد مورد گفت‌وگو قرار میگیرد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha