• چهارشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99122015394
  • خبرنگار : 71129

آلمان به دنبال سیاست گذاری مشترک تحریمی با آمریکاست

آلمان به دنبال سیاست گذاری مشترک تحریمی با آمریکاست

وزیر خارجه آلمان گفت، این کشور امیدوار است که بهبود روابط با آمریکا در دوران ریاست جمهوری بایدن، راه را به سوی یک سیاست گذاری تحریمی مشترک علیه چین و روسیه بابت نقض‌های گسترده حقوق بشر در این دو کشور هموار سازد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان گفت، شرکای اروپایی و آمریکایی باید با هم از منافع و ارزش‌های مشترک خود دفاع کنند و در عین حال، فقدان اقدامی هماهنگ را در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا مورد انتقاد قرار داد. اکنون با روی کار آمدن جو بایدن، به عنوان رئیس جمهوری آمریکا این فرصت پیش آمده که روابط بهبود بخشیده شوند.

ماس در جریان نشست موسسه بروکینگز گفت: امیدوارم که بتوانیم به موضع مشترک اروپایی و آمریکایی برای اعمال تحریم‌های هدفمند برگردیم؛ مساله‌ای که در چهار سال گذشته از آن بی نصیب بودیم.

وزیر خارجه آلمان همچنین خواستار "ری‌ست" (Reset) روابط بین واشنگتن و برلین شد و ابراز امیدواری کرد که یک "توافق جدید" با آمریکا به دست بیاید.

این دیپلمات ارشد آلمانی همنین به مساله پاندمی کرونا نیز اشاره کرد و گفت: این بیماری ویروسی همه گیر نشان داد که چرا باید کشورها با هم کار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha