• جمعه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۱:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99122015469
  • خبرنگار : 71290

فواد ایزدی: باید به آمریکایی‌ها فهمانده شود که زمان به نفع‌شان نیست

فواد ایزدی: باید به آمریکایی‌ها فهمانده شود که زمان به نفع‌شان نیست

یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه روش صحیح برخورد با آمریکا در بازه زمانی فعلی باید افزایش توانمندی ها در حوزه هسته ای باشد، گفت: آمریکا باید متوجه شود زمان به نفع اش نیست و بداند که ایران علیرغم تحریم ها قابلیت اداره امور در درازمدت را دارد.

فواد ایزدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به مواضع آمریکا در قبال ایران گفت: اکنون حدود دو ماه است که بایدن رئیس جمهور آمریکا شده و همان سیاست‌های ترامپ را ادامه می دهد.

وی تصریح کرد: با اینکه دموکرات‌ها منتقد سیاست خارجی ترامپ و همچنین منتقد سیاست آمریکا در ارتباط با ایران بودند اما اکنون احساس می‌کنند که تحریم ها ابزار خوبی برای مقابله با پیشرفت ایران است. بر همین اساس شاهد بودیم که دو نفر از نیروهای نظامی ما را در لیست سیاه قرار دادند.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: بنابراین دموکرات ها هم تحریم‌های دولت قبل را ادامه دادند و هم خود از اهرم فشار علیه ما استفاده می کنند. دلایل این کار هم همان دشمنی آمریکا با ایران است. ضمن اینکه دموکرات ها هم کم دشمن ایران نیستند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: مسئله دیگر رفتار آمریکایی ها نسبت به ما به داخل کشور خودمان هم برمی گردد. در واقع در داخل عده‌ای نسبت به آمدن بایدن خیلی ذوق داشتند و برخی هم مسئولیتی داشتند هر روز در مورد برجام و اهمیت آن صحبت کردند نتیجه این شد که طرف مقابل احساس کرد ایران آمادگی برگشتن به تعهدات خودش را در مورد برجام دارد و آن ها هم گفتند چه عجله‌ای است اجازه دهید تحریم ها ادامه یابد.

ایزدی اضافه کرد: آمریکا که در تحریم نیست، مشکل ارز ندارد، این ما هستیم که در تحریم قرار داریم. لذا معتقدم حرف‌هایی که در داخل زده شد به سیاست خارجی کشور کمک نکرد.

وی اظهار کرد: اتفاقی که باید بیفتد این است که طرف مقابل احساس کند که ایران علیرغم فشارهای آن ها قابلیت حیات و زندگی را در درازمدت دارد. آن ها باید متوجه شوند که زمان به نفع شان نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین گفت: ایران باید در حوزه فعالیت های هسته ای فعالیت هایش را بالا ببرد زیرا دفعه قبل که آمریکا پای میز مذاکره هم آمد بخاطر این مسئله بود که متوجه شد تحریم ها خیلی جواب نداده و فرصت فعالیت های هسته ای ایران بالا است. بنابراین باید مجدد شرایطی را فراهم کنیم البته آمریکایی ها قصدشان این است که به جای امتیاز دادن امتیاز بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۰۷:۵۳

افرین به اظهارات کارشناس مسائل سیاسی. ایشان امریکا را درست شناخته اند.

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۰۸:۴۶

مثلا میخواید جیره ایالات متحده رو قطع کنید که زمان به نفعشون نباشه.....

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۰۹:۳۳

آقای کارشناس دچار توهم شدید. سیاست جهانی بر اساس رو کم کنی نیست با درایت میشه همه چیز را حل کرد.

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۰۹:۴۲

تو که اینقدر خوب میفهمی چرا مشاور وزارت خارجه امریکا نشدی.

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۰:۱۲

آقا فواد عزیز... منظورت اینه بشیم کره شمالی؟ که تنها چیزی که داره سلاح اتمی هست؟ هدف رو گم کردیم... نظر شما واقعا به ضرر مردم تموم‌ میشه.

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۰:۳۸

این هم شد تحلیل؟ پس باش تا صبح دولتت بدمد

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۲:۱۰

خوب چه بهتر زمان به نفعشان نیست. می بایست نگران آریکایی ها باشیم یا خودمان؟

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۱۲:۳۲

شما نظری را که دیروز در این باب فرستادم، سانسور کردید! چرا؟

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۱۶:۴۰

یک طرح سه فوریتی ببرید مجلس که ظرف مدت معین نتیجه ای حاصل نشود ایران عضویت خود را در ان پی تی به مدت مشخصی تعلیق کند. با بررسی در کمیسیون و سخنان موافق و مخالف شمشیر بالای سرشان بیاویزید. بیفتند جلز و ولز و میانجی بفرستند و ریش گرو بگذارند ما حال کنیم. لااقل زخم معیشتی مان التیام پیدا می کند.