• یکشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۲۲:۳۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96020301878
  • خبرنگار : 71548

با اعلام عدد مربوط به هر کاندیدا

مراسم قرعه‌کشی برنامه‌های نامزدهای انتخابات برگزار شد

مراسم قرعه‌کشی برنامه‌های نامزدهای انتخابات برگزار شد

مراسم رسمی قرعه‌کشی برنامه‌های ضبطی و زنده شش نامزد دوازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد و با اختصاص اعداد ۱۱ تا ۱۶ به هر کاندیدا، به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، مراسم قرعه‌کشی شش نامزد دوازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری با نیم ساعت تاخیر آغاز و از شبکه‌های یک و خبر و همچنین رادیو ایران زنده پخش شد.

اجرای این مراسم که کمتر از یک ساعت در مرکز همایش‌های سازمان صداوسیما به طول انجامید را مجید یراقبافان بر عهده داشت.

بر این اساس پس از قرعه‌کشی انجام شده، اعداد مربوط به هر کاندیدا در برنامه زمان‌بندی پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی مشخص شد:

🔹علی نیکزاد، نماینده سید ابراهیم رییسی عدد شماره ۱۲ را از گردونه خارج کرد
🔹حسام‌الدین آشنا، نماینده حسن روحانی عدد شماره ۱۵ را از گردونه خارج کرد
🔹سیدمحمود رضوی، نماینده محمدباقر قالیباف، عدد شماره ۱۳ را از گردونه خارج کرد
🔹سیدمحسن سیدحسین، نماینده مصطفی میرسلیم، عدد شماره ۱۴ را از گردونه خارج کرد
🔹ابوالقاسم خشرو، نماینده اسحاق جهانگیری، عدد ۱۶ را از گردونه خارج کرد
🔹مهدی فرهانی، نماینده سیدمصطفی هاشمی طبا، عدد ۱۱ را از گردنه خارج کرد

اعضای کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و نمایندگان شش نامزد انتخاباتی از حاضران در مرکز همایش‌های سازمان صداوسیما بودند.

عبدالعلی علی‌عسکری رییس سازمان صداوسیما و معاونان وی از دیگر مسوولانی بودند که قرعه‌کشی برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی در حضور آنها برگزار شد.

در این مراسم که آغاز فعالیت رسمی رسانه ملی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری محسوب می‌شود، رییس صداوسیما نخستین سخنران بود.

او از انتخابات ریاست‌جمهوری به عنوان جشنواره ملی،‌ مردم‌سالاری دینی و دموکراسی اسلامی یاد و ابراز امیدواری کرد که این انتخابات نتایج پرباری داشته باشد.

عبدالعلی علی‌عسکری اظهار کرد: خدا را شاکریم که موسم دوازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان آغاز شده است. این انتخابات جشنواره ملی،‌ مردم سالاری دینی و دموکراسی اسلامی است که امیدواریم که نتایج پرباری داشته باشد.

رییس صداوسیما خاطرنشان کرد: رسانه ملی وظیفه ذاتی خود می‌داند که با اتکاء به تجربیاتی که از دوره‌های گذشته دارد در این دوره تلاش کند که مردم بتوانند از طریق برنامه‌های این رسانه نامزدهای مورد نظر خودشان را با دقت انتخاب کنند.

علی عسکری خطاب به مخاطبان این برنامه اظهار کرد، از ملت شریف ایران می‌خواهم که با شور و اشتیاق وارد میدان این جشنواره ملی شوند و رأی بدهند.

او با اشاره به برنامه‌های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی بیان کرد: صدا و سیما برنامه‌های متنوعی دارد از جمله می‌توان به گفت و گو زنده ۲۲:۳۰، گفت و گو با دوربین، پاسخ به سولات جوانان و کارشناسان و ایرانیان خارج از کشور و به طور ویژه مناظره‌های زنده، اشاره کرد.

علی‌عسکری، با بیان اینکه رسانه ملی با روش بی طرفی و عدالت رسانه‌ای برنامه‌سازی می‌کند، افزود: امیدواریم همه نامزدها که هر کدام از آن‌ها شخصیت‌های برجسته و ارزشمندی هستند با اتکاء به رهنمودهای مقام معظم رهبری و رعایت اخلاق اسلامی به خوبی در این دوره از رقابت‌های انتخاباتی بدرخشند تا بار دیگر تراز ملت ایران بیش از پیش در منطقه و ابعاد جهانی بالا برود.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور به بیان سخنانی درباره برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی در رسانه ملی پرداخت.

نماینده کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دو اصل اساسی و پایه محکم، استوار است؛ نخست اسلام و معارف آسمانی قرآن و اهل بیت (ع) و دوم مردم سالاری که این دو ترکیبی از عبارت مردم‌سالاری دینی است.

او با اشاره به دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: اساس و پایه دین بر مجموعه‌ای از فضایل و اخلاق اسلامی، انسانی و حضور تاثیرگذار مردم در مدیریت و سرنوشت کشور استوار است. اهمیت انتخابات در این است که مردم عالی‌ترین مجری کشور را برای مدت چهار سال انتخاب می‌کنند. به همین دلیل هم مسؤولان اجرایی انتخابات ریاست جمهوری وظیفه دارند که در چهارچوب قوانین مربوطه زمینه برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور را برای آنها فراهم کنند.

این مقام مسؤول ادامه داد: مدت هاست که مسؤولان اجرایی در جهت فراهم کردن زمینه انتخاباتی پرافتخار تلاش می‌کنند و در همین راستا امشب برنامه رسمی قرعه‌کشی برای استفاده نامزدهای انتخابات از رسانه ملی در این مکان (سالن همایش‌های صداوسیما) برگزار شده است.

منتظری در ادامه مطلب بالا با اشاره به نکات مثبت تبلیغات نامزدها در رسانه ملی افزود: بهترین وسیله برای معرفی نامزدها صدا و سیما و رسانه‌های مکتوب مثل خبرگزاری ها، روزنامه‌ها و ... است. قانون‌گذار به نامزدهای انتخاباتی این فرصت را داده است که از امکانات دولتی استفاده کنند؛ به عنوان مثال از هزینه پول‌های گزاف برای تبلیغات نامزدها اجتناب می‌شود و دیگر دلیلی ندارد صدها میلیون تومان برای معرفی یک کاندیدا خرج شود. از طرفی کاندیداهای محترم باید از این فرصت ارزشمند حداکثر استفاده را کنند. انتظار از کاندیداهای محترم این است که در برنامه‌های متنوعی که در نظر گرفته شده است، نکاتی که مورد تأکید مقام معظم رهبری، قانون‌گذاران و آحاد ملت بوده است را رعایت کنند.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: امیدواریم نامزدهای محترم این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و ستادهای انتخاباتی و همه کسانی که برای ارتقاء عزت و شرف ملی کشور تلاش می‌کنند تمام توانشان را به کار بگیرند که انتخاباتی سالم و پرنشاط و با حضور حداکثری مردم را فراهم کنند.

منتظری در پایان خاطرنشان کرد: در کل انتظار ما این است که نمایندگان و ستادهای نامزدهای محترم به گونه‌ای عمل کنند که تخلفی از آنها گزارش نشود. در این راستا ستادی در سراسر کشور برای رصد تخلفات انتخاباتی ایجاد شده است و امیدواریم تا پایان انتخابات گزارش تخلفی نداشته باشیم و شاهد انتخاباتی شاد و دشمن شکن باشیم.

بر اساس این گزارش ایسنا، در مجموعه ۱۱۱۰ دقیقه برنامه (۵۵۵ دقیقه برنامه رادیویی و ۵۵۵ دقیقه برنامه تلویزیونی) برای هر نامزد در نظر گرفته شده است که با اضافه کردن این رقم به مناظره‌ها در مجموع ۱۴۷۰ دقیقه برنامه برای هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha