• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96040702684
  • منبع : نمایندگی گیلان

سعیدی:

آتش به اختیاری یعنی اینکه مسئولیت‌هایمان را درست انجام دهیم

آتش به اختیاری یعنی اینکه مسئولیت‌هایمان را درست انجام دهیم

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران گفت:راه شناسی،هدف شناسی و بصیرت سیاسی جزو خصوصیات بارز شهید خوش سیرت بود.

به گزارش ایسنا،حجت الاسلام علی سعیدی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یادواره شهید عارف،سردار «مهدی خوش سیرت» در گلزار شهدای آستانه اشرفیه بیان کرد:  شهید خوش سیرت عمر خویش را در مسیر جهاد فی سبیل‌الله سپری کرد. این شهید  در ۱۶ عملیات حضور داشت و ۱۳ بار مجروح شد. شهید خوش سیرت عارف، مومن، ولایتمدار و سرباز ولایت بود و در همین راه به شهادت رسید.

وی با اشاره به وصیتنامه شهید خوش سیرت درباره اسلام، انقلاب و ولایت فقیه، اظهار کرد:بیش از ۷۰ درصد از وصیتنامه‌های شهدا بر این سه اصل اساسی تاکید دارد. انقلاب توحیدی حضرت موسی(ع) و انقلاب پیامبر اسلام(ص) دچار استحاله شد لذا امروز مسئولیت ما در قبال انقلاب اسلامی ایران سنگین است. راه شناسی، هدف شناسی و بصیرت سیاسی جزو خصوصیات بارز شهید خوش سیرت بود. ایمان، صبر و بصیرت عامل افزایش توان انسان است و لذا شهید خوش سیرت تکیه بر توان معنوی داشت و همگان را توصیه می کرد.

حجت الاسلام سعیدی خاطرنشان کرد:آتش به اختیاری یعنی اینکه مسئولیت‌هایمان را درست انجام دهیم و فرمان آتش به اختیاری که توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، به معنی بی‌قانونی و هرج و مرج نیست. ما باید در جنگ نرم،دشمن شناس و آتش به اختیار باشیم. مردم باید از شهدا الگو بگیرند و در مسیر اسلام و انقلاب استقامت داشته باشند. حضور در صحنه‌های انقلاب از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدسدر واقع ایستادگی پای انقلاب و آرمان های ولایت است و خداوند به کسانی که در مسیر الهی قرار دارند عنایت ویژه دارد.

به گزارش ایسنا، سردار شهید اسلام، «مهدی» خوش سیرت در نوزدهم شهریور سال ۱۳۳۹ در روستای چورکوچان شهرستان آستانه اشرفیه دیده به جهان گشود و با ولادت او همای اوج سعادت بر شانه پدر مهدی نشست. مهدی در خانواده مذهبی و متدین و ارادتمند به ائمه اطهار(ع) به ویژه سید و سالار شهیدان زمزمه عشق، مشق می کرد و از همان دوران کودکی نشان داد که با دیگر همسالانش متفاوت است.

تحصیلات دوران ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را آنگونه که شایسته بود در زادگاهش شهرستان آستانه اشرفیه پشت سر نهاد و در سال ۱۳۵۸ موفق به اخذ دیپلم شد و پس از آن لباس مقدس سربازی را به تن کرد و چون رزمنده ای در خنثی نمودن توطئه های نوکران و جیره خواران استکبار جهانی در منطقه گنبد، حضوری دلاورانه داشت.

هنوز دوره سربازی را به اتمام نرسانده بود که در مدرسه عشق ثبت نام کرد. مهدی زمانی عضو مدرسه عشق شد که خود تدریس عشق می کرد و سرد و گرم جبهه ها را کشیده بود لذا دوست داشت با نیروهای رزمنده نه تنها در جبهه و هنگام جهاد و مجاهدت بلکه در پشت جبهه و زادگاه و شهر و حتی منزلشان ارتباط برقرار کند و چون به بسیج عشق می ورزید، بین جبهه و پشت جبهه همیشه در حال تردد بود.

با معنویتی که در مهدی وجود داشت مهر و محبتش در اولین وهله دیدار هر بیننده ای در دلش می نشست. کمال عشق، معرفت و خداشناسی مهدی بود که بچه های رزمنده خود را مرید او می دانستند و پروانه وار گرد شمع وجودش می گشتند و گاه حتی شرط حضور در جبهه را بودن در کنار وی قرار می دادند.

شهید خوش سیرت از روزی که گام در جبهه های حق علیه باطل نهاد، هرگز با بسیج سویه حساب نگرفت و دنبالش هم نرفت در زمان حضورش در جبهه ها همیشه تلاش داشت در عملیات ها شرکت کند و اگر به دلیل حضور در منطقه ای دیگر موفق به شرکت در عملیاتی نمی شد غم تمامی چهره نورانی اش را فرا می گرفت و تا چند روز حال خوشی نداشت.

این شهید بزرگوار با تلاش بی وقفه اش در عملیات‌های افتخارآفرین و غرورآمیز طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس، فتح خرمشهر، رمضان، مسلم ابن عقیل، محرم، والفجر۴، والفجر۶، هورالعظیم، قدس، بدر، والفجر۸ ، کربلای۲ ، کربلای۵  و نصر۴ حضور پیدا کرد.

اعتقاد راسخش به اسلام، امام و انقلاب و شاگردی این مکتب انسان ساز هدفی را برایش ترسیم کرده بود که برای رسیدن آن سر از پا نمی شناخت و بهترین دلیل اینکه پس از ۱۳ بار مجروحیت در عملیات های مختلف، هیچگاه در استراحت کامل بسر نبرد بلکه پس از ترمیم مختصر، دوباره خود را به صحنه مبارزه و جهاد می رساند و در جمع لشکریان اسلام قرار می گرفت.

در سفرهای پشت جبهه نیز شهید خوش سیرت با مرخصی های کوتاهش نه تنها فقط به خانواده اش می رسید بلکه به شهرهای دیگر حتی به استان مازندران برای تالیف قلوب و سرکشی به خانواده های محترم شهدا و رزمندگان می رفت و آنقدر این ارتباط عمیق بود که اغلب خانواده های شهدا با دیدن چهره نورانی او قوت قلب می گرفتند و همانند فرزندان شهیدشان دوستش می داشتند.

شهید خوش سیرت در روزهای پایانی عمر شریفش از خجالت خانواده های شهیدان و بخصوص پس از شهادت دو برادرش حسین و رضا خوش سیرت، بعد از عملیات نیز به مرخصی نمی آمد.

او مانع پرواز و عروجش را دو چیز می دانست! یکی ملبس به لباس سبز سپاه شدن تا بر پیشانی اش ستاره بنشیند و دیگری به سنت پسندیده رسول مکرم اسلام(ص) جامع عمل پوشاندن. او به این تکلیف نیز عمل کرد و پایه زندگی مشترکش را با دختری متدینه در اوج سادگی و صفا بنا نهاد تا آخرین ریسمان تعلق زمین و زمینیان را پاره کند و ثابت کند که این بندها و تعلقات نمی توانند عاشق و مرغ باغ ملکوت را زمینی کرده و در قفس تن اسیر سازد.

حاصل پیوند مقدسش دختر مومنه ای شد که پس از شهادت سردار خوش سیرت دیده به جهان گشود. این شهید بزرگوار مسئولیت های خویش را در جبهه از فرماندهی دسته آغاز کرد و پس از گروهان و گردان، با رشادت و مدیریتی که از خود نشان داده بود به فرماندهی تیپ دوم محرم و معاونت فرماندهی لشکر قدس گیلان برگزیده شد.

حاج مهدی خوش سیرت در فراق دوستانش هماره می سوخت و در دل و بر لب آرزوی شهادت داشت، سرانجام پس از سال ها حضور مستمر و مداوم در جبهه های جنگ، و رزم بی امان و مجاهدت در دو جبهه جهاد اصغر و جهاد اکبر، در عملیات نصر ۴ و فتح ماووت عراق در ساعت ۱۱:۳۰ تاریخ ششم تیر سال ۱۳۶۶ ندای «ارجعی الی ربک» را از معشوق حقیقی اش شنید و بی تابانه و لبیک گویان به سویش پر کشید و به دریای رحمت الهی پیوست و ستاره ای، درخشان در آسمان انقلاب اسلامی ایران شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha