• دوشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400012312252
  • خبرنگار : 99999

اتحادیه اروپا، روسیه و چین را مسئول عدم پاسخ جامعه جهانی به کودتای میانمار دانست

اتحادیه اروپا، روسیه و چین را مسئول عدم پاسخ جامعه جهانی به کودتای میانمار دانست

مسئول سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا ضمن اشاره به اهمیت میانمار برای روسیه و چین تاکید کرد جای تعجب نیست که پکن و مسکو مانع ابتکاراتی مانند تحریم تسلیحاتی از سوی شورای امنیت شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا در وبلاگ خود پستی درباره کودتای نظامی در میانمار منتشر کرد.

وی در این نوشته ضمن اشاره به آنکه بسیاری از افراد در حمله نیروهای امنیتی به سوی معترضان پس از کودتای نظامی در میانمار جان خود را از دست دادند، تاکید کرد: بعد از این وحشیگری، ژئوپلیتیک، جامعه جهانی را تقسیم کرده و مانع ارائه یک پاسخ منسجم شده است.

بورل با تاکید بر اینکه میانمار از نظر استراتژیک برای پروژه کمربند و جاده چین حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: روسیه کشوری است که پس از چین بیشترین سلاح را به میانمار می‌فروشد.

وی افزوده است: بنابراین جای تعجب نیست که چین و روسیه مانع ابتکاراتی مانند تحریم تسلیحاتی از سوی شورای امنیت سازمان ملل شوند. چین می‌خواهد از منافع استراتژیک خود در این کشور محافظت کند و کودتا را «تغییر عمده دولت» می‌داند و روسیه نیز مصر است که این اتفاق امری «کاملا داخلی» است.

مسئول سیاست خارجی اروپا با اشاره به اینکه اتحادیه کمک‌های خود برای توسعه میانمار را پس از کودتا متوقف و 11 نفر را تحریم کرده، متذکر شد که کشورهای عضو، کودتا را محکوم و خواستار بازگشت دموکراسی شده‌اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روی بسته دوم کار می‌کنیم که برخی افراد دیگر و شرکت‌های نظامی مد نظرمان است. می‌خواهیم به حکومت نظامی نشان دهیم که اقدامات آنها پیامدهایی دارد.

بورل در ادامه اظهار داشت که هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا ارتش میانمار بوده و آنها نمی‌خواهند که مردم تحت تاثیر قرار بگیرند.

وی با اشاره به تداوم اقدامات دیپلماتیک در مورد میانمار، تاکید کرد که "از یک راه حل داخلی که توسط کشورهای منطقه پشتیبانی می‌شود، حمایت می‌کنیم و این باید با رفع تنش و آزادی زندانیان آغاز شود."

بورل با اشاره به اینکه انتظارات آنها باید واقع بینانه باشد، گفت: همانطور که در شورای امنیت سازمان ملل شاهد آن بودیم رقابت ژئوپلیتیک در میانمار یافتن نقاط مشترک را دشوار خواهد کرد. ارتش میانمار به انزوای بین‌المللی عادت داشته و ده‌ها سال سابقه نادیده گرفتن نیازهای مردم کشورش را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۳ ۱۳:۱۱

"... بعد از این وحشیگری، ژئوپلیتیک، جامعه جهانی را تقسیم کرده و مانع ارائه یک پاسخ منسجم شده است." عربستان در یمن، چقدر باید جنایت بکنه که شما وحشیگری بنامید؟! و کی مانع تحریم تسلیحاتی عربستانه؟!