• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۰:۵۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400022215153
  • خبرنگار : 71600

بانک مرکزی اروپا شمشیر علیه رمزارزها را از رو بست!

بانک مرکزی اروپا شمشیر علیه رمزارزها را از رو بست!

عضو هیات مدیره بانک مرکزی اروپا به طرز بی سابقه ای از ارزهای دیجیتال انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از کوین دسک، فابیو پانه تا- عضو هیات مدیره بانک مرکزی اروپا- با انتقاد از مصرف بالای انرژی در جهان برای استخراج ارزهای دیجیتالی گفت که رمزارزها به یک تهدید واقعی برای تحقق اهداف توسعه پایدار تبدیل شده اند. این اقتصاددان ایتالیایی با بیان اینکه انرژی مصرف شده برای استخراج رمزارزها میزان قابل توجهی است، افزود: تمام تلاش اتحادیه اروپا این بوده که تولید کربن دی اکسید را کاهش دهد اما شاهدیم با وجود همه گیری کرونا، شاهد کاهش چشمگیر تولید کربن دی اکسید نبوده ایم که یکی از دلایل اصلی آن همین استخراج ارزهای دیجیتالی است.  

این مقام اروپایی با اشاره به اینکه مصرف برق شبکه بیتکوین در حال حاضر از کل مصرف برق کشور هلند بالاتر رفته است، کنترل و محدود ساختن پیامدهای زیانبار ارزهای دیجیتالی بر روی محیط زیست را از راه های مختلف نظیر قانون گذاری و اخذ مالیات خواستار شد. پانه تا، مقابله با پیامدهای محیط زیستی ارزهای دیجیتالی را اولویتی نه تنها در سطح اروپا بلکه در سطح جهانی دانست.  

برخلاف بیشتر بانک های مرکزی پیشرو جهان، بانک مرکزی اروپا تاکنون کمتر روی خوش به ارزهای دیجیتالی نشان داده و همین مساله هم به محلی برای اختلاف نظر اعضای منطقه یورو تبدیل شده است. در ماه مارس کریستین لاگارد- رییس بانک مرکزی اروپا- در مصاحبه با شبکه بلومبرگ گفته بود برنامه هایی برای راه اندازی ارز دیجیتالی یورو وجود دارد اما انتظار نمی رود این مهم تا چهار سال دیگر اتفاق بیافتد. هنوز یورو دیجیتالی به طور رسمی به تصویب سیاست گذاران این منطقه نرسیده است.

لازم به ذکر است منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۰۶:۳۴

راست میگن. مصرف انرژی برای تولید یه کد منحصر به فرد غیرقابل هک به عنوان پول دیجیتال که هیچ پشتوانه فیزیکی هم ندلره واقعا احماقانه است. اگر روشی بود که این مقدار انرژی مصرف نمیکرد شاید پذیرش اون توجیه داشت.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۰۹:۳۶

این با با بانک دار بوده یا طرفدار محیط زیست؟

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۳:۳۸

حرف مفت وچرت خیلی ازرمز ارزها باانرژی ومحیط زیست سازگارن اینا ترسشون از شکست پول فیات وبانکهاست دلسوز محیط زیست نشون میدن خودشونو!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۳:۴۰

خودشون میخوان ارز دیجیتال بیارن چون عقب موندن میخوان تخریبی انجام بدن تا ارز ها پیگه رو عقب بندازن و خودشون وارد بشن

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۴:۵۸

بانکی‌ها کلا مخالف ارز دیجیتال هستن. چون مجبورن ی روز بساطشون رو جمع کنن.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۴:۵۸

بیشتر به فکر ارزش پولشون هستن که نکنه با این رمز ارزها بیاد پایین نه به فکر محیط زیست

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۴ ۰۰:۰۸

فقط بیت کوین مصرف انرژی به واسطه ماینرها زیاد شده...اگر قرار بود جلو ارزهای دیجیتال گرفته بشود تا الان گرفته بودن